woensdag 8 januari 2020

Op naar NEW YORK

Het is echt, het gaat gebeuren de marathon waar menig loper van droomt, de New York marathon. 

En niet zomaar eentje nee de 50e editie dus die Amerikanen kennende zal dat een nog groter feest worden als normaal en wij zijn erbij.

We wisten dat we net voor de kerst meer info zouden krijgen van Rijnmond Reizen dus super blij dat we op 17 dec al een mailtje kregen met de mededeling dat de brochure verstuurd was.

Beste lopers en supporters,

In dank ontvingen wij de afgelopen maanden jullie voorboekingen. Het waren er zoveel dat we hier begin december mee gestopt zijn.

Het is ons nu een bijzonder genoegen jullie te kunnen vertellen dat wij de nieuwe brochure zojuist op de bus hebben gedaan.

Omdat de post naar België rond deze tijd er minimaal een week over doet krijgen alle Belgische voorboekers apart bericht.

We krijgen veel vragen over het boekingsproces.

Alle boekingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Wacht a.u.b. dus niet te lang en voorkom een teleurstelling.

We wensen jullie gezellige feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2020!

Het team van Rijnmond Marathonreizen
Voorbeeld van afbeelding

Nou ben ik altijd op woensdag vrij en juist nu de postbode komt met de flyer moet ik werken maar gelukkig is Saskia thuis aan het werk en komt de post daar vroeg en komt de folder bladzijde voor bladzijde door in de app groep.



Oké welke reis is snel beslist de 7 dagen want de rest doen we zelf, maar met of zonder tussenstop, en welk hotel?
Nou je begrijp wel dat de appjes over en weer vlogen. Echt ik heb lopen stuiteren op me werk. Rond half vier wisten we wat we wilden en kon iedereen zijn formulier invullen. Gelukkig lag mijn paspoort thuis zodat Martin onze gegevens kon invullen en doormailen.



Pft nu wachten op antwoord, zou dat lang duren of.......

Wauw de volgende dag al antwoord we gaan we zijn ingeloot, Yes!!!!!!!!!

Beste Marcel, Ginie, Martin, Monique en Saskia,

Hartelijk bedankt voor jullie boeking. Het is ons een genoegen deze definitief te kunnen bevestigen. Dus…….gefeliciteerd……..want jullie staan straks aan de start van de vijftigste New York City Marathon!

Zoals verwacht worden we nu overstelpt met boekingen. Deze gaan we netjes verwerken waarna we iedereen omstreeks midden januari het eerste informatiepakket en de factuur zullen sturen. Jullie eerste keus het Hyatt Place is akkoord. We gaan United benaderen om jullie terugreis te wijzigen naar 9 november. De voorgaande jaren rekenden ze hiervoor een wijzigings fee van ongeveer € 50 per ticket. Ik probeer altijd dat onze gasten dit niet hoeven te betalen. Maar tot nu toe altijd zonder succes dus reken a.u.b. alvast op dit bedrag.

We wensen jullie gezellige Feestdagen en aarzel niet om ons te bellen of mailen bij eventuele vragen.

 Voorbeeld van afbeelding

Ook Edwin en Evelien zijn ingeloot en komen de volgende dag al hun nieuwe koffers showen.

Koffers Oja wat we hebben is net niet groot genoeg, even moeders bellen. Zo dat is ook geregeld.

Nu een paspoort voor Martin aanvragen en de reisverzekering aanpassen, en een begin gaan maken met een fotoboek.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten