Mijn reviews

Startnummer stickers

Ken je dat heb je eindelijk dat hele leuke running setje gekocht wat eigenlijk net iets duurder was als je uit wilde geven maar zo ontzettend leuk.
En dan ga je een wedstrijdje doen, uiteraard wil je dan wel je nieuwe mooie strakke setje aan maar hoe gaan we dat doen met dat startnummer!!!!!


Ja je kan denken ach boeiend en je rammelt er vier veiligheidsspelden door waarvan er net eentje een beetje bot was zodat je gelijk een gaatje in je mooie nieuwe shirtje heb.
Of je doet een startband om zodat je het nummer ergens los voor je heb hangen, niet echt verkeerd maar het gaat weleens draaien en als er een beetje wind staat klappert het alle kanten op.
Oke dan doen we de magneetjes een super idee maar je moet er wel een beetje handig voor zijn om je startnummer redelijk strak en recht op je shirt te krijgen en zeker niet het type ongeduld zijn.
Nog een oplossing is in je oude setje naar de wedstrijden wel jammer want we willen ook een beetje showen toch hoe leuk ons nieuwe setje is.

Oke dan nu eindelijk de oplossing echt ik ben er helemaal blij van geworden de startnummerstickers!!!!!


Je kleed je om en doet de kleding aan die je aan wil dan doe je de dubbelzijdige stickers op je startnummer plakken dan haal je voorzichtig de beschermers eraf en doe je je startnummer recht en glad op je shirt plakken en hup klaar richting het start vak en gaan.
Let wel op niet op reflectiemateriaal plakken en alleen op sportkleding plakken.

Veel loopplezier zonder klapperende, half loshangende en scheef hangende startnummers.

En uiteraard verkrijgbaar bij De Hardloopwinkel.
De Adidas Supernova Sequence  7

Na zeven jaar is het dan toch gebeurd ik ben vreemd gegaan, tja in de mijn huwelijk met mijn Ascis schoenen ging het al even niet helemaal lekker meer.

Na zeven jaar trouw op de 2100 serie te hebben gelopen wil Ascis geen nieuwe meer maken. Nu liep ik ook daarnaast op de Kayano maar dat is toch een wat zwaardere schoen en ik wil sneller en lichter.

Dus een andere schoen, op de allereerste plaats omdat de 2100 serie is veranderd het is de 2000 serie geworden en ja natuurlijk heb ik die geprobeerd maar gillend na 45 kilometer terug gebracht en dik geld bij gelegd en de Kayano`s weer aan mijn voetjes geschoven.

Thuis gaan zoeken naar de laatste 2170 op internet en daar nog het een en ander kunnen scoren.

Toen brak ik mijn enkel dus even op rust en ach je schoenen slijten dan ook even wat minder, hoewel ja natuurlijk ook van stilstaan slijten je schoenen de demping droog toch iets uit maar ik hoefde gelukkig maar zes weken in het gips.

Maar goed nu zijn we een jaar verder en beginnen mijn schoenen (ja, ik loop op minimaal drie paar tegelijk) toch echt tekenen van uitval te vertonen dus tijd voor nieuwe.

Nu werk ik sinds een maand of drie in De Hardloopwinkel dus zit ik wel heel erg dicht bij het vuur. Dit bied ook meer mogelijkheden om de schoenen gewoon even aan te doen.

Nee, ik loop er geen hele dagen op maar je kan zo af en toe er even een kwartiertje op lopen en voelen.

Nu moest het zo zijn dat in juni de nieuwste Adidas binnen zouden komen die er ook nog eens erg leuk uit zien. Ja we letten niet op de kleur het gaat om het comfort en of de schoen bij je past, maar toch we blijven vrouw.

Jippie half de maand komen de Adidas binnen helaas mijn maat zit er nog net niet bij nog even geduld.

Eindelijk mijn schoenen zijn binnen, aantrekken en voelen……

Oke dit is anders als de Ascis het contact met de grond is wat directer en de demping is anders maar wel voldoende. Ik heb wel het gevoel dat het een schoen is voor wat korter werk. Afstanden tot een kilometer of 15 maar we gaan het uitproberen. Vanavond trainen dus gelijk uitproberen.

17 juni 2014 mijn eerste 11 kilometers met de Adidas zijn een feit.

Resultaat heerlijk schoentje lichter als de Kayano, voldoende demping heb wel het gevoel dat je iets meer op je voorvoet gaat lopen maar dat geeft ook weer een gevoel dat je sneller gaat voorlopig dik tevreden. Geen blaren, geen rode plekken, geen knieklachten, geen heupklachten.

23 juni 2014 mijn tweede rondje op de Adidas een stukje uitlopen na een trail van gisteren.

Ook vandaag weer een lekker gevoel, voldoende demping, voldoende steun sluiten lekker aan om de enkel kijken hoe de schoen zich houd als ik twee dagen achter elkaar erop loop.

24 juni 2014 ook vandaag weer de Adidas aan meestal doe ik dit niet om de schoen te sparen geef ik hem altijd minimaal een dag rust, kan de demping zich herstellen en de schoen even uitademen van mijn toch wel iets warme voetjes. Het voordeel is dat je schoenen naar mijn gevoel minder snel gaan stinken. ( ook jou voetjes ruiken niet naar roosjes)

Ook vandaag er weer lekker opgelopen en we gaan ze snel uitproberen op een langere afstand.

29 juni 2014 de schoenen en ik zijn uitgerust en we gaan vandaag voor een 23 kilometer op de teller, spannend.

De schoenen houden zich goed ik ga er niet in schuiven, geen blaren, geen rode plekken, geen zere tenen geslaagd.

Conclussie; de schoen is lekker licht geeft voldoende steun en ondersteuning. Ondanks dat het een lichte schoen is met direct grond contact een schoen met voldoende demping ook voor langere afstanden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten