donderdag 14 mei 2020

Ik vertelde al dat we naar New York gaan, maar gaan we nog wel?

Het is een rare periode en niemand weet eigenlijk hoelang dit nog gaat duren.

We zitten nu al drie maanden met een Virus het Corana virus.
Het begon allemaal hier in Nederland zo eind februari dat je voorzichtig moest zijn met mensen die verkouden waren en dat je extra je handen moest wassen en beetje raar eigenlijk allemaal. En ach het was toch helemaal in China dus ver van ons bed.




Begin maart ben ik nog lekker met moeders een daje weg geweest en dat was heerlijk, super leuk gehad en zeker voor herhaling vatbaar, maar helaas een week later mogen we haast niets meer, het virus verspreid zich heel erg snel en had/ heb je het virus dan werd je toch wel heel erg ziek en er overlijden ook heel veel mensen aan, doodseng dus.

Geen gezamelijkie trainingen mensen die op vakantie waren konden niet terug en op vakantie gaan zit er ook niet meer in. Verjaardagen alles werd stil gezet, geen concert geen ach verzin het maar en het gaat niet door. Heel veel winkels gingen ook dicht zeker de kappers, tandartsen en dat soort beroepen. Ook de horeca moest dicht en dat is toch wel heel erg raar geen drankje doen, geen hapje eten, gewoon omdat het kan nee helemaal niks meer.

Deze periode is heel erg raar en gelukkig heb ik mijn maatje thuis zodat ik niet iedere keer alleen hoef te trainen, maar toch blijft raar.

Half mei hoera we mogen weer iets meer ja het waren acht zware weken maar we mogen weer met kleine groepjes sporten wel op 1.5 meter afstand van elkaar maar toch we kunnen weer gezamelijk iets doen. De meeste winkels zijn ook weer open en de kappers en nagelstyliste`s kunnen ook weer door, helaas de horeca nog niet maar je kan wel op veel plekken iets afhalen ook handig.

Wat wel is dat mensen heel erg creatief worden en dat pickniken eerst alleen door een bepaalde groep mensen werd gedaan je nu steeds meer mensen lekker in het park met een kleedje en een mandje met eten en drinken zie genieten. Ja we zijn denk ik allemaal wel een stuk bewuster geworden van wat we hebben en het ook meer waarderen.

Maar goed dit alles is niet zomaar voorbij dus wat voor gevolgen heeft dit voor onze trip naar New York? Niemand die het nu al weet, het word dus een spannende tijd waarin we gewoon trainen dat het gewoon doorgaat en we duimen maar.

Dat trainen ja dat is toch wel weer even een dingetje, tuurlijk lopen we lekker onze rondjes maar we zullen echt weer een beetje de afstand moeten gaan opvoeren, maar het is ook zo lekker weer om op de fiets weg te gaan, en aangezien een dag maar 24 uur heeft moeten we soms keuzes maken, lastig.

Gaat goed komen en ik ga weer proberen jullie iets meer op de hoogte te houden, iets met goede voornemens en niet volhouden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten