woensdag 4 december 2019

Wauw wat hebben we heerlijk gelopen, het was heerlijk loop weer, koud maar een strakblauwe lucht en een zonnetje. We waren met de auto naar Gudy gereden en daarvan vertrokken we en dan komt die Brienoordbrug best al snel. 

De Erasmusbrug was ook goed te doen en wat ons wel opviel dat de lopers die je op zuid tegenkom veel vriendelijker zijn als die in de stad.

Maar al met al zo met zijn alle is het eigenlijk best gezellig en vliegen de kilometers voorbij.

De laatste 500 meter nog even versnellen en dan zitten de 15 km erop en is mijn vertrouwen voor de Bruggenloop gegroeid, nu het gevoel vast houden dat dan weer wel.



De middag hadden we voor ons zelf en de planning was heerlijk de sauna in, helaas bij Schiedam konden we niet parkeren dus dan maar doorrijden naar Elysium even snel een plekje reserveren en go. Nou helaas daar aangekomen ging eigenlijk alles mis.
Het kluisje voor je spullen ging haast niet dicht en toen niet meer open ( oké misschien had ik niet zohaast moeten duwen), de sauna in oké dat was heerlijk,even lekker buiten afkoelen en wat rondlopende doen top. En dan krijg je trek in koffie met wat lekkers want je heb in de ochtend veel calorieën verbrand dus hup naar het restaurant gedeelte, he buiten is het weg mmm en het grill gedeelte is ook dicht....... dan maar naar het grote restaurant oeps we moeten inde rij gaan staan voor een bak koffie!!! Gruwelijk dit houd ook in dat je niet even lekker op je gemak gaat zitten en een boekje kan lezen, en wat blijkt er is eigenlijk helemaal geen rust ruimte meer.
Gemiste kans we blijven dus ook korter als gepland heel jammer maar wij. Hoeven even niet meer hier.

En dan ga je merken dat de feestdagen eraan komen,druk dit, druk dat, verdrietige dingen en leuke maar vermoeiende dingen.

Samen lopen we kunnen dat tegenwoordig ook, zonder gepiep gewoon lekker 15 km lopen, helaas moest ik er wel harder voor werken als vorige week maar goed word je sterk van.
Deze week ook voor het eerst met zoomers ( korte flippers) gezwommen en dat is best lekker, en je gaat stuk sneller ook prettig.
Het fietsen is even een dingetje, kan mezelf er slecht toe zetten en moet gewoon niet mopperen maar lopen en zwemmen zijn leuker als op zolder fietsen.
Dus op woensdag echt proberen te fietsen al is het maar een half uurtje.

Komend weekend is ook de bruggenloop best spannend zou ik echt sterker zijn als vier jaar geleden ik hoop het zo, zou me derde pr worden van dit jaar, duimen jullie voor me.

Dan New York, boekjes gekocht maar nog geen tijd gehad om erin te kijken en te doen, gelukkig hebben we nog even en als het goed is horen we rond 20 december of we meekunnen zo spannend.

Maar nu eerst zondag de bruggenloop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten