zondag 3 juni 2018

Zoveel gebeurd, maar zo super gaaf


En weer twee maanden voorbij, maanden waarin heel veel is gebeurd.


De zes uur van Den Haag tja ik had eigenlijk zoiets van pft laat maar, maar goed het is de laatste keer dat ze het organiseren en ze doen het wel heel erg leuk en gezellig dus ach weet je waarom dan ook niet. Marcel en Martin lopen ook mee en Ginie mag helaas nog niet dus die mag ons verzorgen. Ik heb echt zoiets van joh ik zie het wel ik begin en hoe of wat ik merk het wel. Het is in ieder geval minder warm als vorig jaar en er staat best een aardig windje. Net als vorig jaar gaan we netjes op de foto en krijgen de laatste instructies en dan mogen we instromen want er zijn ook 9 uur lopers die hebben er dus al een behoorlijk poosje opzitten.


Ik loop weg en moet zeggen de beentjes voelen best lekker, moet opletten dat ik niet te snel start maar dat is gewoon lastig, ik ga iets vlotter als dat ik wil maar het voelt lekker en ach ik zie wel hoever we komen ( nee dat is niet echt handig ik weet het maar ik hoef niks). Ik hobbel lekker me rondjes en krijg af en toe een gelletje en op me kop dat ik te weinig drink (blijft lastig) maar ik loop rustig maar gestaag door. Na een uurtje of drie word het toch wel weer zwaar en gaat het tempo naar beneden maar dat was te verwachten en ach ik hobbel dus komt goed. Martin is ondertussen uitgestapt teveel  last van de bovenbenen, ik ga me een beetje vervelen en heb er spijt van dat ik geen muziek heb opgezet, maar stoppen om het te pakken heb ik ook geen zin in, wil zoveel mogelijk in mijn ritme blijven.Dan krijg ik na een uurtje of vier te horen dat ik op de tweede plaats lig, he ik? Ja het is echt waar ik heb een ronde voorsprong, mmm grappig dat geeft wel weer wat power om door te zetten. Ginie hobbel even een rondje gezellig mee en dat is echt super even een praatje onderweg is fijn. Ik ben nu verder druk bezig om te zorgen dat ik op de tweede plaats kan blijven, drinken blijft lastig maar gelukkig staat er ook een lekker bouillon klaar voor ons en dat is echt heerlijk na een uur of vier.
We blijven door ploeteren en de dame die derde ligt heeft nu ook zoiets van kijken of ik dichterbij kan komen, dus ook ik probeer weer iets meer door te gaan, leuk spelletje hoor. En dan eindelijk is het zover we mogen stoppen en wachten op de mensen die komen meten, ik probeer ter aarde te storten maar zelfs daar heb ik hulp bij nodig.
Tweede plaats ik heb hem verdiend!!!!!!

Zo dan zijn we weer bijna twee maanden verder en wat is er veel gebeurd. Ik heb mijn maand zo netjes mogelijk afgewerkt bij de Hardloopwinkel, best soms wel met een lach en een traan, klanten die voor jou komen het wel vertellen of toch maar niet best lastig soms er zitten toch wel speciale klanten bij ( gelukkig heb je die vaak ook op social media en weten ze al snel van de hoed en de rand). En dan is het zover de laatste dag een bakkie koffie en een moorkoppie en een mooie bos bloemen van de baas, bedankt voor alles wat ik hier heb geleerd en we komen elkaar vast nog wel een keer tegen.

Dag Hardloopwinkel


Hallo Lopers Company


Een nieuw boek hoofdstuk 1

Vorige week al een dagje op bezoek geweest in het filiaal in Goes en daar gelijk de sleutel meegenomen van het pand in Barendrecht want maandag gaat het beginnen en moet de deur open voor het eerste klusteam. Nu woon ik iets dichterbij dus krijg ik de schone taak om de deur te openen. Vroeg gaat dus de wekker, nou is dat het probleem niet maar gelijk actief doen en snel aankleden en eten is een andere opstart als gewend, maar half acht stip ben ik netjes bij de winkel. Met een toch wel trots gebaar steek ik de sleutel in het slot, althans dat wil ik maar het lukt niet, help. Ondertussen is het klusteam er ook en die krijgen ook de sleutel niet passend ( tja heren ben niet blond hoor). Er is dus helaas maar 1 oplossing bellen naar Goes of ze even sleutel komen brengen. En zo starten we wat later maar is de start gemaakt.Elke dag gebeurd er wel iets en de klusteam volgen elkaar in een vrolijk tempo op, af en toe ben ik de kluts een beetje kwijt maar dan krijg ik weer een update uit Goes en gaan we weer door. De volgende dag blijken de meubel opbouwers haast klaar te zijn en ook Rob is bijna klaar met alle stopcontacten en dat geeft rust. Samen met Paola een nood toonbank in elkaar zetten blijkt toch nog moeilijker te zijn als ik dacht, maar ook dat lukt ( met hulp). Nu nog de kassa aansluiten, schoonmaken en spullen overzetten en dan maandag en dinsdag inruimen en woensdag kan het feest beginnen!Veel aanloop zo de eerste dag en ook klanten en dat met het vreselijk mooie weer, ook de dagen erna hoeven we ons niet echt te vervelen, zo leuk alle positieve reacties.

Nu zijn we een dikke week verder en aan het fijn tunen, want als je bezig ben blijkt dat sommige dingen toch beter links dan rechts hangen, dus wisselen maar, heerlijk om te doen. Ook de voorraad komt binnen en zo rommelen we heerlijk aan en kom ik weer lekker in een gewoon ritme.
RITME

Ja ritme en regelmaat ik vind dat wel prettig maar ik wil ook soms weleens iets bedenken. U ben ik al een jaar bezig met zwemmen en kijk ik links en rechts naar een fiets. Nu kwam er een cursus zwemmen voorbij mmm best leuk dus gaan we doen, na de zomer. En toen had Martin het over een fiets en nu is er een super mooie fiets voor mij besteld echt zo kick. Nog een weekje dan krijg ik hem spannend hoor maar goed hebben we het de volgende keer over, want we zijn drie bladzijde verder en we hebben het nog niet over lopen gehad!

Het lopen tja ik heb het echt druk dus lopen schiet er een beetje bij in, plus dat het ook erg warm is en dat maakt het ook niet makkelijker en dan die darmen van mij!

 Tijdens het lopen bedacht ik me dat hoe vermoeider ik ben hoe sneller mijn darmen opspelen, zou dat met elkaar te maken kunnen hebben?
Van de week al zitten zoeken naar iemand die hierin gespecialiseerd is een sportvoedingsdeskundige dus, toch maar eens een afspraak gaan maken want dit gaat bij mij nu de lol van het lopen verpesten.

En dan het laatste wil ik wel in de groep blijven waar ik nu loop, ik heb het er best zwaar en denk dat ik beter weer een stapje terug kan doen, en winkeltje spelen en zwemcursus en leren fietsen en leuk zijn het is even teveel. Pft de beslissing vanochtend genomen maar het nu nog uitvoeren best lastig, voelt een beetje als zie je wel je kan het niet maar weet dat ik de stap moet nemen anders komt het ook niet goed.

Heerlijk heb de stap genomen en het voelde zo fijn.

Zo nu gaan we eerst eens wat leuke dingen regelen voor de opening, komen jullie ook????


foto van Lopers Company Goes & Barendrecht.
Zaterdag 1 september feestelijke opening: Lopers Company Barendrecht πŸŽ‰πŸŽ‰
Ter gelegenheid van de inmiddels geopende winkel in Barendrecht organiseren we op zaterdag 1 september een feestelijke openingsRUN 🍾🍾🍾

We vertrekken om 10:30 uur vanuit onze nieuwe store in winkelcentrum Carnisse Veste en lopen maximaal 15 km. olv Paola en dΓ© hardloopburgermeester van Rotterdam: Ton Legerstee πŸ‘πŸΌ
We lopen gezellig als één groep in een prachtige omgeving en het tempo is 6 min/km (10 km/u) πŸƒπŸΌπŸƒπŸΌ

Na afloop van de openingsRUN drinken we gezellig een glaasje feestelijke bubbels πŸ₯‚πŸ₯‚ en wij zorgen voor een lekker hapje erbij πŸ˜‹

Deelname is uiteraard gratis πŸ€— wel vooraf graag aanmelden via dit event (even op “gaat” klikken) zodat we voldoende glaasjes bubbels hebben voor iedereen πŸ₯‚πŸ₯‚

Wij kijken er nu al naar uit! Jij ook?

πŸ“… zaterdag 1 september
πŸ•₯ 10:30 uur
πŸƒπŸ»️ 15 km (6 min/km)
πŸ“ van Beuningenhaven 34 (winkelcentrum Carnisse Veste)
πŸ“±& πŸ’Ά kun je veilig opbergen in ons magazijn
🍾πŸ₯‚ na afloop bubbels & hapjes
πŸ’° GRATIS!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten