maandag 13 juli 2015

van 22 juni tot en met 12 juli 2015

Jeetje wat gaan de dagen toch snel we zijn alweer drie weken verder, stil gezeten in deze periode nee hoor, oke soms iets minder door het zeer mooie weer maar al met al lekker bezig geweest.

Eind juni gingen we weer naar de Veluwe voor de Veluwezoom trail hier liepen we vorig jaar 27 kilometers en dat was best pittig dit jaar hadden ze er nog een stukje aangeplakt en werden het 33 kilometers.
Bij aankomst heerlijk even op het terrein een beetje rond hobbelen alle bekenden gedag zeggen en he wie hebben we daar collega Niels uit Den Haag grappig had hem hier niet verwacht.
Uiteraard moet er de nodige keren geplast worden en word het steeds warmer en warmer, Ginie die echt een broertje dood heeft aan lopen in deze hitte loopt moed te verzamelen.Dan is het eindelijk zover en gaan we van start en echt dit is zo balen Ginie valt eigenlijk haast direct al we zijn net 400 meter weg. Kapotte knie, elleboog, ego maar neus gelukkig heel, oke en nu ik stel voor om te kijken of het gaat en anders stappen we bij de eerst drankpost eruit (deze is op 19 km). We gaan dus met iets vertraging op weg en lopen de eerste achterblijfster in, alleen deze gaat niet even netjes opzij maar loopt stug door, nogmaals bedankt Greeta. Na dik twee kilometer kunnen we eindelijk voorbij en gaan we echt beginnen, het is zwaar heel zwaar en we lopen redelijk alleen, wel lekker rustig hoor. Af en toe komen we iemand tegen met wie we stuivert wisselen en zo komen we met ongeveer zijn zessen bij de drankpost, uitstappen nee tuurlijk niet Ginie bikkelt door en het is echt bikkelen voor haar want en het zonnetje en de valpartij maken het niet haar dag. Na een goed 4en half uur lopen zijn we er bijna en ik moet zeggen het was zwaar heel zwaar maar zeker de moeite waard.

Verder zijn we lekker aan het trainen en doen het vogeltjes kijken gaat ook lekker en ik heb er weer zin in en lol in. Oja en mijn snelheid ach als je hem vind stuur hem even op want ik ben hem ergens verloren en heb wat moeite om hem terug te vinden.

Gelopen km week   28                58.9           
Totaal gelopen km                      1249.1
Nog te volbrengen km                1450.9
Gelopen km training                   58.9
Totaal gelopen in training           1086.8
Aantal keer met regen                 1       
Totaal aantal met regen               14     
Gelopen km in wedstrijd             0       
Totaal gelopen in wedstrijd         162.3
Aantal keer met regen                  0       
Totaal aantal met regen                0
Gemiddeld per week te doen -24 60.4

De loopjes die al redelijk gepland staan:
4 jan halve van Westvoorne
14 maart Sallandtrail 25 km niet gestart
12 april DE MARATHON
24 mei Estafetteloop van Den helder naar Maastricht
30 mei halve in Luxemburg
18 juni Inner circle run 5 km
28 juni Veluwezoom trail 30 km
16 aug Trail des Fantonomes 20 km
27 sept Marathon van Lochness
11 oktober halve van Eindhoven
25 oktober halve van Etten _Leur
29 nov `t is voor niks
6 dec Voornse duin trailGeen opmerkingen:

Een reactie posten