maandag 29 september 2014

De week van 22 september tot en met 28 september 2014


 
Allereest nog een paar foto`s van Trail by the Sea, want ondanks dat ik het niet leuk vond en er echt even klaar mee was, denk ik nu; heb het toch maar gedaan.

 

Oke ik ben dus inderdaad een groep terug gegaan en ik moet zeggen het bevalt goed. Niet dat de andere groep ongezellig was maar deze groep is gewoon anders. Wel even wennen om in een grote groep te lopen maar het ging goed. Dinsdag hebben we een duurloopje van 8 kilometer gedaan waarin we na iedere 5 min 2 min los mochten en dan mocht je of zachter of harder of hetzelfde blijven lopen als je maar niet ging wandelen, leuke training.

Donderdag baantraining, geen angst meer voor lange stukken heerlijk, we hebben 6 keer 600 meter gedaan en echt ik moest er heel erg hard voor werken om een beetje bij te blijven, die meiden zijn snel, niet te geloven. Het was dus een kortere training als gewend maar behoorlijk intensief.

Dan even drukke dagen op de zaak en zondag pas weer tijd om te lopen, een goede 15 kilometer met wat tempo wisselingen tussendoor, ging niet vanzelf maar wel een tevreden gevoel.

Deze week rustig aan en dan zaterdag de kustmarathon, spannend.

 
Gelopen km in week   39        35.2
Totaal gelopen km                  1897.1
Nog te volbrengen km            602.9
Gelopen km training               35.2
Totaal gelopen in training       1617.7
Aantal keer met regen             0
Totaal aantal met regen           20
Gelopen km in wedstrijd         0
Totaal gelopen in wedstrijd     278.6
Aantal keer met regen              0
Totaal aantal met regen           2
Gemiddeld per week te doen  46.4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten