maandag 11 augustus 2014

De week van 28 juli tot en met 10 augustus 2014 deel 1

Tja een hele lange week omdat we vorige week in Dublin zaten geen tijd gehad om te bloggen maar dat maken we nu dubbel en dwars goed, maar laten we even aan het begin beginnen.

Dinsdag gewoon lekker trainen op de vereniging en pittig programma van 1 min versnellen 1 min rust, 3 min versnellen 2 min rust, klinkt eigenlijk best wel als redelijk makkelijk maar toch het was nog redelijk warm en benauwd maar de tempo`s waren niet geheel slecht. Het is eigenlijk ook heel raar dat ik 3 minuten heel zwaar vind om op hoger tempo te lopen terwijl als ik alleen loop meestal voor een kilometer ga….raar eigenlijk.

Woensdag nog even lekker een rustig rondje door de Gorzen, werd erg rustig omdat ik een oude bekende tegenkwam en dus even een stuk mee heb gewandeld maar in het kader van jezelf sparen voor volgende week mocht dat wel.

En hier hield zo ongeveer de eerste trainingsweek op want donderdag zijn we op het vliegtuig naar Dublin gestapt om daar een halve Rock and Roll marathon te lopen. We hebben daar op zondag nog wel een mini rondje gedaan maar dat stelde niet veel voor.

Gelopen km in week   31       23.4
Totaal gelopen km                  1630.2
Nog te volbrengen km            869.8
Gelopen km training               23.4
Totaal gelopen in training       1395.7
Aantal keer met regen              1
Totaal aantal met regen          19
Gelopen km in wedstrijd        0
Totaal gelopen in wedstrijd   235.4
Aantal keer met regen            0
Totaal aantal met regen          2
Gemiddeld per week te doen  41.4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten