maandag 5 mei 2014

De week van 28 april tot en met 4 mei 2014


Vandaag geen puf om te lopen en beter ook even niet twee dagen al achter elkaar gelopen en morgen weer lekker trainen dus nu even rust.

Kreeg wel een top berichtje van Pro Run dat ik een sporthorloge de R1blue en Comfortex borstriem mag gaan testen en het setje ook mag behouden. Het setje word zo snel mogelijk opgestuurd dus ik lig weer achter de brievenbus op wacht.

Dinsdag gaan we echt gelijk vanuit het werk trainen en dat is flink wennen kon eigenlijk nog niet weg want er was een vertegenwoordiger maar wilde toch ook wel graag trainen, dus toch maar op het laatste moment naar de trein gesjeesd, gevolg moe aankomen op je training maar wel redelijk lekker gelopen.

Woensdag op lage hartslag en het gaat eigenlijk steeds makkelijker lekker hoor.

Donderdag baantraining ik mag niet het hele programma meedoen moet sparen voor zondag.

 

Zondag 4 mei 2014

Mijn eerste echte trail in Gulpen dus hele hoge heuvels en we gaan ook gewoon gelijk voor de 34 kilometer!!!!!

We zijn gisteren al aangekomen in Gulpen en hebben het startnummer gehaald en bij de start staan kijken ik vraag me toch echt af waar ik aan denk te gaan beginnen.

De heuvels lijken wel bergen en dan is de ondergrond ook nog eens keihard dus geen enkele demping, zal me enkel leuk vinden.

Maar goed ik ga samen met Ginie lopen, en die ziet er gelukkig net zoveel tegenop. Dus kunnen we elkaar steunen.

`s Avonds gaan we lekker uit eten en ook Sheila sluit aan met man en kinders, Sheila loopt wat vaker trails en heeft deze ook al twee keer gelopen, de kinders en Marc de man gaan foto`s maken dus dat is goed geregeld.

Normaal drink ik niet echt de avond voor een loopje maar een glaasje wijn is nu wel even lekker dan slapen we tenminste goed.

 

`s Morgens even ontbijten de laatste spullen pakken, rugzak in orde maken, bij een trail is het gebruikelijk dat je goed voor jezelf zorg en zijn er weinig tot geen drankposten, maar die er zijn hebben ook allemaal lekkere dingen, koekjes, winegums, peperkoek, drop enz en drinken uiteraard. We hebben ook een bekertje gekregen wat je mee kan nemen zodat er geen afval van plastic bekertjes in de natuur terecht komt.

Bij de start komen we heel veel bekenden tegen uiteraard van Energie en van andere loopjes, even gezellig een praatje en dan gaan we toch echt op weg.

De eerste kilometer is goed te doen en dan gaan we al serieus klimmen en klauteren maar wat is het gaaf het is echt genieten met hoofdletters.

 

 


Het is zwaar en het zal heel veel zwaarder worden maar het word ook steeds mooier, de paden die onze voorgangers hebben gemaakt wijzen ons samen met de pijlen de weg want je ga echt kris kras overal langs en doorheen. Een wei met koeien en een pony, over het erf van Boer…en weer het bos in geweldig. Het weer is goed en door de droogte is de grond hard maar wel goed begaanbaar want anders was het toch wel een nog grotere uitdaging geweest.

Een beekje tja een bootje hebben we niet bij ons dus hup erdoorheen  en ach je heb dan een beetje vieze benen.

 


Heuvels op moeten we het tempo heel erg laten zakken, naar beneden gaat ook steeds lastiger mijn linker teen die ik ondertussen al zes keer heb gestoten doet goed zeer, weet nu gelijk bij trailen moeten je teennagels heel kort zijn.

Maar we genieten van de omgeving en hebben de tijd die er voor staat heel erg ruim nodig. We gaan er een half uur langer over doen maar het maakt niet uit, we doen het maar weer.

 

Alles doet zeer de batterij is op we moeten nog een kilometer maar de pijn wint niet van het gevoel volgend jaar weer????

Ja welke afstand misschien iets korter hoewel het was toch wel heel erg mooi.

 

 
 
Gelopen km in week   18        64.1
Totaal gelopen km                  1012.8
Nog te volbrengen km            1487.2
Gelopen km training               29.4
Totaal gelopen in training       860.5
Aantal keer met regen            0
Totaal aantal met regen          8
Gelopen km in wedstrijd        34.7
Totaal gelopen in wedstrijd   152.3
Aantal keer met regen            0
Gemiddeld per week te doen  43.7

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten