zondag 2 maart 2014

Tarwegras het nieuwe bietensap???


Ons tarwegrassap wordt geperst van 100% tarwegras


We zijn met z'n allen op zoek naar meer energie, gezondheid en een langer leven. Tarwegras helpt hier uitstekend bij. In eerste instantie geeft tarwegrassap een detox aan uw darmen, lever, nieren en bloed. Alles wordt vrij gemaakt van metalen en vrij radicalen. Het zorgt ervoor dat uw lichaam in balans komt en dat u meer energie krijgt. Uw weerstand verbeterd en de middagdip is verleden tijd! Iedereen heeft er baat bij en dat is ook de reden waarom het aantal gebruikers van tarwegras blijft stijgen.

Ja leuk verhaal maar is dit ook echt zo.

Na een goed overleg met Rob Verschoor de eigenaar van de winkel een deal gemaakt ik ga het uitproberen en jullie er over vertellen.

Nou vertelde ik vorige al dat ik barst van de energie dus nog meer energie is haast niet mogelijk maar toch, ja na drie dagen ga je het merken ik heb meer energie, ik heb minder last van de middagdip en minder behoefte om te snacken en dat na drie dagen. Ook mijn stofwisseling is iets aan het veranderen best raar eigenlijk dat zo klein cupje gras zoveel met je lichaam kan doen. Het reinigt je lichaam en dat is ook wel eens een lekker idee. Nou moet ik zeggen als fanatieke sporters word er hier behoorlijk gezond gegeten.  En is het een mooie manier om zo eens in de drie maanden iets extra`s voor je lichaam te doen. Heb je een drukke periode of heb je even iets minder weerstand net voor die belangrijke loop dan is het echt een aanrader om het voor zeker 10 dagen te doen.

 

Het wordt verkocht bij de betere groenteboer en is ook via internet te verkrijgen je moet dan wel een grotere hoeveelheid afnemen maar het blijft een jaar goed in de vriezer!

Uiteraard mag je altijd mij benaderen voor meer info, je kan ook kijken op www.tarwegrasbezorgen.nl

 

Ik zeg tarwegras is het nieuwe bietensap, nog sneller, nog beter en erg goed voor lichaam en geest.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten