maandag 27 januari 2014

Week 4 van 21 tot 27 januari 2014


Week 4 is ook weer voorbij en wilde ik vorige week de kerstboom van zolder halen, ach laten we de Paas versiering maar doen want ja hoor de paaseitjes liggen in de winkel.

Deze week heb ik mijn trainingsdagen iets verschoven omdat dit beter uitgaat komen met de lange duurlopen op zondag, ik kan nu op maandag een rustig rondje uit gaan lopen en dat is best lekker als je op zondag een eind heb gelopen.

Deze week weer een interval training gedaan in plaats van de training bij Aad, lekker wat versnellingen en moet zeggen ben er goed tevreden over.
Donderdag wel op de baan wezen trainen ik was er al een beetje bang voor en ja hoor zelfde training als het jaar ervoor twee keer drie kilometer moest op 80 % van je 5 km tijd nou sorry maar met regen en kou wil ik even lekker doorlopen dus gewoon op redelijk voluit tempo meegedaan en het voelde goed.
Vrijdag een heuveltraining gedaan met als toetje 5 keer een trap oprennen met een lusje eraf best erg lekker om mee af te sluiten.

Zondag vandaag staat de 25 kilometers op het schema bij Energie gelukkig komt Ginie meelopen het hield er een beetje om daar ze erg last van de knie heeft door een valpartij. Brigitte zat ook in de lappenmand door een aanrijding met een fiets en die ging het helaas nog niet redden.

We zijn samen een 20 min eerder vertrokken zodat we niet als laatste aankomen en wel gebruik kunnen maken van alle drankposten onderweg.

Nou heb ik deze route zelf ook pas een keer gelopen en zat er even een lastig stukje in en juist ja daar gingen we uiteraard fout.

Goede raad is kilometers maken dus we zijn gewoon doorgegaan met het vooruitzicht we zien het wel. Na een poosje kwamen we weer een bekend pad tegen en zagen we in de verte de groepen lopen. Mooi dan gaan we weer op de goede kant op. Door ons lusje liepen we twee kilometer voor op schema maar met in het achterhoofd dat we haast aan het einde een heel vervelend lusje/rondje moesten maken was dat wel lekker want die konden wij dus overslaan.

Bijna 18 kilometers op de teller en toen wilde Ginie nog wel maar de knie ging toch een beetje vervelend doen, doorgebikkeld tot 20 en vanaf daar hebben we het wat rustiger aan gedaan, niks erg want daar zijn het trainingslopen voor dus.

 


Na de loop even lekker bij komen met een bakje thee, tosti en pannenkoeken en toen was er weer een leuke week voorbij.

 

De cijfers van week 4:
Gelopen km in week 4            56.2
Totaal gelopen km                  204.2
Nog te volbrengen km            2295.8
Gelopen km training               56.2
Totaal gelopen in training      188.5
Aantal keer met regen            1
Totaal aantal met regen          2
Gelopen km in wedstrijd        0
Totaal gelopen in wedstrijd   15.7
Aantal keer met regen            0
Gemiddeld per week te doen  47.8

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten