maandag 6 januari 2014

1 tot en met 5 januari van 2014


Zo de eerste week zit er op, maar wanneer begint nu eigenlijk een nieuwe week op zondag? Of toch op maandag? Ik ga er voor dit jaar maar eens vanuit dat de nieuwe week op maandag begin, waarom? Op maandag maak ik meestal mijn blog en dan kan ik jullie tenminste alles vertellen over de afgelopen week.

Nou die eerste week was niet gelijk een hele volle week maar toch nog wat kilometers op de teller kunnen zetten, en daarvan twee in wedstrijd verband.

De eerste was de Ontbijtloop van de Energie Ladies die dit organiseren om geld op te halen voor de Roparun, een goed doel dus lopen we mee. Voor dit loopje heb ik Jolanda uitgenodigd om hier haar eerste 5 kilometer loop te doen. We zijn samen gestart met als doel om de 5 kilometer in 40 minuten te volbrengen. En dat hebben we ruimschoots behaald met 38.14 op de klok, dik tevreden en geheel voldaan na een heerlijk ontbijtje en een leuke lunch trommel konden we tevreden naar huis. Een erg leuk loopje en zeker een aanrader om te doen.

 
Kom op nog 1 rondje

Super goed gedaan

 En een lunch trommel


De volgende dag stond er een loopje in Eindhoven op de planning. Een loopje wat eigenlijk bij onze dochter in de achtertuin is, dus wel even een stukje rijden om er te komen maar dan lekker makkelijk lopend er heen kunnen. Martin en ik zouden hier de 14 km lopen en Deborah de 5.8 km. Nu zit Martin met een blessure en mag niet lopen van de fysio en moest dus afzeggen. En Deborah had niet lekker kunnen trainen en lopen dus die zag er best een beetje tegen op en of ik dan met haar mee wilde lopen. Wat is wijsheid gezellig met dochter meelopen waar ik dan best even aan de bak moet omdat het tempo van Deborah best redelijk vlot is, of toch alleen lopen, of na de 5,8 snel ook nog een rondje van 8 doen?

Nou het is gewoon een rondje van 5.8 km geworden althans op de klok 5.7 km samen met Deborah, en daarna gewoon lekker onder de douche. En gezellig met zijn alle een bak soep eten en het leuke was Oma en Jaap waren er ook, gezellig hoor. Hier was er ook geen medaille maar een handdoek op deze manier komen we nog een keer goed in de spullen te zitten.

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dus twee wat kortere loopjes die het gemiddelde even wat laag houden maar dat schroeven we de komende week wel omhoog.

De cijfers van week 1:

Totaal gelopen km                  30.7
Nog te volbrengen km            2469.3
Gelopen km training               20
Totaal gelopen in training       20
Aantal keer met regen 1

Gelopen km in wedstrijd        10.7
Totaal gelopen in wedstrijd    10.7
Aantal keer met regen             0

Gemiddeld per week te doen  48.5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten