maandag 16 december 2013

De week tot 16 december 2013


Zo we zijn redelijk zonder spierpijn van de Bruggenloop en gaan dus dinsdag lekker trainen. Degene die hebben gelopen hoeven niet mee te doen met de versnellingen maar ik voel me goed en heb er zin in, dus hobbel lekker mee en het gaat ook lekker.

En dan gebeurd er van alles en besef je dat niet alles maar gewoon vanzelfsprekend is. Toen we naar Berlijn gingen kreeg mijn stiefbroer te horen dat hij ziek is, ja juist die ziekte. En deze week stond er een operatie gepland die niet ging zoals gehoopt. Wat ben je dan ineens weer klein en nietig en besef je weer dat iedere dag gezond een waardevolle dag is. Je moet verder je gaat verder maar in je gedachten speelt er zich heel veel af.

Zaterdag we hebben een loop gepland staan in Den Haag op het strand en ach doe eens gek het zijn 16.1 km op het strand. We halen eerst even Brigitte op en rijden dan door naar Den Haag het is een kleinschalig loopje maar dat is vaak wel zo leuk.

En als we dan starten en op het strand lopen denk je jeetje waar ben ik aan begonnen 8 kilometer tegenwind op de heen weg, oke das dus 8 kilometer wind mee op de terug weg. Het is hard werken op de heen weg opletten hoe zet je je voeten neer en hoe hou je een beetje de snelheid erin. Ik wil niet boven de 8 minuten een kilometer komen en moet daar behoorlijk voor werken, zeker km 7 en 8 zijn erg zwaar. Gelukkig het keerpunt wat drinken een dadel eten en dan terug, we lopen gelukkig samen want zeker nu met de wind in de rug loop je iets makkelijker en gaan je gedachten rond.


 
 Denkend aan je stiefbroer en aan zoveel mensen die dit niet meer kunnen en dan besef je weer ik MAG lopen, je heb verdriet en toch probeer je te genieten van de mooie momenten die het strand, de wind, de zee oplevert.

 
Het is raar om zo te lopen en te beseffen dat geluk en verdriet weer zo dicht bij elkaar zijn. Plop en dan zijn we er alweer bijna nog even aan het einde het gas erop en voldaan en vermoeid over de finish komen op naar een visje en een bak erwtensoep. Een geweldige ervaring en volgend jaar zijn we er hopelijk weer bij.
Dit was in plaats van een medaille erg lekker!!!!
 

Verder hebben we alleen maar geluierd dit weekend en dat was erg lekker

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten