maandag 27 mei 2013

Maandag 27 mei 2013

Wat er in een week allemaal al weer veranderd is, zat ik vorige week nog af te tellen wanneer het gips eraf mocht nu tellen we af voor het eerste dribbeltje. Wanneer we mogen dribbelen tja dat houden we even geheim.


Dinsdag is dus het gips eraf gegaan en dan moet je gaan lopen dat is eng heel erg eng en was dan ook nog heel erg blij met me krukken. In huis ga je natuurlijk wel gelijk proberen en doen en ach het valt niet mee maar ook niet tegen. En dat bad was zo lekker echt zalig, helaas kreeg ik de tip om mijn behaarde been nog even behaard te laten je huid is heel dun geworden dus ach vooruit maar met de geit.


 

Woensdag mijn eerste werkdag weer, ik mag nog even vier weken revalideren op het hoofdbureau. Vandaag was er alleen niemand om me op te vangen zodat ik heel de ochtend mail heb zitten lezen, yeah !!!  In de middag voor de eerste keer fysio, ik heb Niels een fysio die zelf ook echt een sportbeest is.  Hij begrijpt dat je zo snel mogelijk weer aan de bak wil. Toch vertelde ook hij dat gelijk hardlopen geen optie is……Een kleine tegenvaller daarin tegen Berlijn werd niet gelijk van tafel geveegd maar wel met een paar vraagtekens even apart gezet. Heb wat oefeningen mee gekregen en mag daarmee aan de slag tot maandag en ik mag fietsen heerlijk gelijk een extra blokje om.

 Donderdag  vandaag ook weer gewerkt en sorry maar als ik dit soort briefjes vier weken moet typen dan kan je me weg dragen hoor. Ben bij de bedrijfsarts geweest en ik zou naar school mogen, Ellen gebeld moet contact opnemen met school…….Baantraining waar ik al zes weken naar uitkeek viel door al het gedoe op het werk haast in het water had gewoon geen energie en zin meer. Toch gegaan natuurlijk en twee keer een kilometer gelopen, het begin is er let wel op dit was wandelen he.

Vrijdag eindelijk school aan de bel, moet toch op het bureau blijven hoop blabla en ach laat ook maar. Ben wel heel erg moe maar dat is ook wel een beetje logisch je heb zes weken niets gedaan, dus lekker met de beentjes omhoog en luieren vanavond.

Maandag een lekker rustig weekend beetje wandelen beetje fietsen en vandaag weer fysio, wat is die Niels gemeen zeg hij heeft me been gemasseerd en dat was echt niet prettig. Het gaat wel allemaal voorspoedig dus nu niet overmoedig worden en netjes mijn oefeningen doen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten