maandag 29 oktober 2012

van 22 oktober tot en met 28 oktober 2012


Zo dan en dan probeer je, je bed uit te komen, mooi niet heb het gevoel dat ik twee marathon`s heb gelopen in plaats van een halve tjee wat heb ik zware benen zeg. Zo lekker op het fietsje naar school pft. Normaal fiets je de vermoeidheid wel redelijk uit maar het wordt echt alleen maar erger dan maar een stukje lopen hahaha grapje das echt helemaal geen doen toch netjes de 5 km vol gemaakt maar oef.

Dinsdag vandaag gaan we natuurlijk wel weer trainen hoewel de spieren best nog beetje gevoelig zijn, rustig aan doen dus met 10 keer 1 min en dat twee keer lukt het aardig de vermoeidheid is weg.

Donderdag vandaag gaat de inschrijving open voor Berlijn, en we gaan ervoor ondanks dat ik weet dat ik lastig tot geen vrij kan krijgen maar we zien het wel komt tijd komt raad.

En het is gelukt we staan ingeschreven voor Berlijn echt zo tof en geweldig en we gaan deze keer met een select groepje van 8 Running Plussers;

Marcel en Ginnie die ook het appartement voor ons allemaal hebben geregeld en de juiste site voor de inschrijving heeft doorgegeven, hiervoor mijn dank. Marcel is dan al een echte marathonloper terwijl Ginnie haar eerste in April gaat doen in Londen.

Annelies en Andre gaan ook mee twee kanjers uit Barendrecht, Andre ook een echte marathonloper die zijn lieftallige Annelies gaat begeleiden op haar debuut in Berlijn.

Marieke en Seb tja een geweldig stel uit Heemskerk, allebei debutant op de marathon, dus hebben alle steun nodig en zullen ze ook van ons krijgen. Maar hopelijk ook van jullie trouwe lezers en supporters.

En dan als laatste wij Monique en Martin allebei al enkele keren gestart op de marathon.

Een leuk gemend gezelschap dus en het voordeel met meerdere is je ken elkaar in de moeilijkere periodes helpen want trainen in de zomer is geen pretje, maar moet wel gebeuren.

We zullen ook zoveel mogelijk loopjes met elkaar gaan doen hoop ik, en regelmatig met elkaar een lange duurloop doen om daarna te genieten van ach wie weet een lekkere bbq?

Zo en dan als afsluiting van deze dag maar gelijk een pittige baantraining 4 keer 1500 meter eerste keer 100 om 100 dus 100 rennen 100 dribbel, dan 200 om 200 dan 300 om 300 en als toetje 1500 voluit. Dik tevreden naar huis en naar bedje lekker slaapjes doen en dromen van Berlijn.

Zaterdag de helft van de groep gaat al samen trainen onder toeziend oog van Rob die een heuvel training heeft geregeld in die mooie Haagse duinen, niet dat er heuvels en duinen zijn in Berlijn maar samen lopen is altijd leuk. En ondanks het slechte weer was het een super leuke ochtend waar we een leuke kat tegen kwamen, die ik Sjaak heb gedoopt maar niet mee mocht nemen…..We de hond Noa die we wel echt vonden na een telefoontje weer aan haar baasje terug konden geven. En we na afloop heerlijk hebben gesnoept van Brigitte der soesjes en Rob zijn thee en koffie.

 

En zondag hebben we een keer niks gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten