maandag 15 oktober 2012

De week van 8 tot en met 14 Oktober 2012


Zo we zijn weer terug op school de stage periode is afgelopen en gaan dus weer verder met leren, heb er ook best wel zin in want je merkt in de periode op straat dat je nog heel veel stof mist.
Maar goed daar gaan we het verder niet over hebben. We gaan het lekker over een stukje rennen hebben.
Dinsdag lekker gewoon kunnen trainen stonden avondlessen ingepland op school maar die gingen “gelukkig”niet door dus gewoon lekker trainen, met een heerlijk programma 6 keer 2 min en een keer 1 min heerlijk.
Donderdag ook weer een leuke baantraining 15 keer 200 meter 400 meter wandelen en weer 5 keer 200 meter. Nu had ik in de middag een pittig sportlesje gehad dus vooraan in het treintje was even geen optie die gingen net iets te hard, dan maar een eigen treintje met Yvonne en Karin en moet zeggen ging niet echt slecht elke 200 meter ging rond de 2.03 en de laatste 5 zelfs iets sneller. Toen nog een groot rondje uitlopen, dat was wel iets teveel. Was echt heel moe, maar wel weer gedaan.
Merk dan toch wel dat naar school gaan dus verder fietsen en iedere dag vroeg opstaan er best inhakken en verheug me op zaterdag lekker uitslapen en `s avonds een feestje van Running Blind.
Zondag vandaag ga ik met onze dochter Deborah haar eerste loopje doen in Eindhoven. Maar eerst nog even over gisteravond wat een gezellig feest en wat een geweldige mensen zijn het toch allemaal. Ben er zo blij om dat we bij deze mensen kunnen en mogen lopen want het is een feest iedere keer weer. Maar goed vandaag was de grote dag van Deborah haar eerste echte loop en ikke mocht meelopen. Van tevoren even overleg hoe wil je het hebben. Hoe gaan we het doen. Plan 1 ze houd gewoon het programma van Evy aan wandel even tussendoor en dan komen we er wel……..Moet zeggen niet geheel mijn plan maar aangezien ze nog niet langer als 1.7 km achter elkaar had gelopen wel logisch. Plan 2 we nemen een tijd ik zorg dat we ons daar aan houden en we lopen gewoon door….Plan 3 we nemen een tijd en als het nodig is gaan we even wandelen…..
Heel vroeg dus op pad richting Eindhoven dochter lief en schoonzoon opgehaald ( kind was erg zenuwachtig) en onderweg naar de stad, auto parkeren en het startvak zoeken. Jeetje wat een kids zeg echt niet normaal dat kan nog wat worden. Na een poosje heen en weer springen en doen mochten we dan eindelijk van start, snel konden we niet echt heel erg druk op het parcours, maar toch de 1e kilometer in een mooie geplande tijd. En met heel veel heen en weer slingeren gaan we verder, he mams hoelang zijn we onderweg dik 8 min he ik kan nog wel even door hoor. Moeders groeit gelijk een paar centimeter van trots echt mijn kind….En zo blijven we eigenlijk lekker doorhobbelen soms als het kan iets harder dan weer beetje rustig mooi om even op adem te komen, en we genieten er nog van ook.
Dan komt de finish al in zicht en mijn lieve schattige dochter zet zonder problemen nog even een sprint in. Moeders er snel achteraan want kom op zeg nu lukt dat nog over een paar maanden loopt ze me helemaal zoek. Maar blijf ik glimlachen van trots want ze heeft het maar mooi geflikt.

Op naar haar volgende loop die ze alleen gaat doen, wij lopen wel mee maar op andere afstanden. Gewoon leuk om dicht bij haar te zijn en als het nodig is even steun te geven en ach het is voor niks dus…..gewoon een mooie loop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten