woensdag 11 juli 2012

de week van 4 juli tot 11 juli 2012


Dinsdag weer lekker gewoon trainen 8 keer 3 min en een kilometer op tempo en het ging best redelijk, weet dat ik niet veel sneller word en dat hoef ook niet als het dan maar makkelijker gaat.

Donderdag kon ik niet gaan trainen want ik zou een lange dag heb, op school met veel tussenuren. Dus loopspullen mee en met een klasgenootje aan de hobbel, samen het Kralingse bos in en wat niemand daar lukt, lukt mij natuurlijk wel, ik raak de weg kwijt. Klasgenootje Frances die meestal wat kortere stukjes loopt heeft dus haar afstand verlengd van een kleine 10 km maximaal naar 14 kilometer echt diep respect want het was ook nog een keertje bloedheet, benauwd en noem maar op.

Was ook erg gezellig om zo samen te lopen, hopelijk doen we het vaker.

Zaterdag was er in het Kralingse bos een estafette marathon de ekiden loop, waar wat bekenden meededen dus even langs gefiets om te kijken.

Echt leuk je loop met zijn zessen de marathon 3 lopers doen 5 km 2 doen er 10 km en eentje 7.5 km, volgens mijn moet dit met het runningplus forum erg leuk kunnen worden, daarna lekker een bbq ergens (weet wel een adresje) en we hebben gelijk een gezellige meeting. En misschien moeten we dan ook maar eens nadenken over een leuk shirt, beetje reclame kan geen kwaad toch.

Zondag weer een heerlijke training met de groep voor MoveforMS op het schema staan, we gaan weer naar het Bergsche Bos want die heuvel is zo lekker en dan kan ook iedereen op zijn eigen tempo.

Planning vijf keer naar boven, best grappig om te merken dat je het moeilijker krijgt maar toch sneller naar boven en beneden loop.

Het was weer heerlijk lopen en kijk nu alweer uit naar de volgende keer.

Vandaag ook de afspraak gemaakt om volgende week zondag in Eindhoven met dochter lief te gaan lopen, tja echt waar ook onze dochter heeft het lopen ontdekt en wil heel erg graag met ons in 2014 de marathon lopen, stoer of niet stoer. Maar we beginnen met een 5 km loop in Eindhoven tijdens de marathon die ze zelf wil gaan lopen…..hoop dat ik toch stiekum mag meelopen hoor…….

Maandag lekker op tijd klaar op school, dus ook nog even tijd om te lopen lekker even een uurtje op lage hartslag en extra gezellig want Martin ging mee.

Dinsdag een lange dag op school en wat is dan lekkerder als je helemaal leeg lopen `s avonds nou das gelukt duurloopje met daarin 6 keer 90 sec versnellen en dat twee keer, het was heerlijk.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten