maandag 16 juli 2012

de week van 11 tot en met 16 juli 2012


Woensdag een heerlijke rustdag ook wel eens lekker helaas was het geen weer om te gaan skaten want dat is toch ook wel erg leuk om zo af en toe te doen.

Donderdag hadden we weer een baantraining niet zo heel erg zwaar zodat je ook goed gas kan geven op de stukken die je moet doen. Dus lekker voluit er tegen aan 4 keer 600 meter op tempo en 4 keer 200 meter op vol tempo. Was dan ook geheel af en gelukkig gingen we een groot stuk uitlopen……soms is het maar goed dat je niet alles van tevoren weet.Vrijdag yeah laatste schooldag en dan lekker vakantie, het is een rommelige schooldag zijn vroeg uit en gaan lekker de stad in, wat drinken en een hapje eten top hoor.De dorpsloop in Lutte, een tijd geleden kwam Martin erachter dat hij niet alleen een naam genoot heeft maar dat diegene ook exact even oud is en ook hardloop.

Alleen die beste Martin loopt maar eens per jaar in Lutte maar toch zou best leuk zijn om eens tegen elkaar te lopen, en ach ja wat is toeval er loopt daar ook een Monique Punt wel van een ander bouwjaar maar toch.

Nu hebben we gelukkig daar hele lieve vrienden in de buurt wonen die het ook een leuk loopje vinden dus 1 +1 is een gezellige dag met een loopje en etentje als afsluiting.

En wat nog nooit gebeurd was daar in Lutte de andere Martin en Monique waren er niet…..

Maar goed we hebben een hele leuke 5 km gelopen in een mooie tijd en een heerlijke dag gehad.Zondag gaan we lekker naar Deborah en Sander en tja nu dochter lief loopt willen we natuurlijk wel even met zijn drietjes lopen.

Moet heel ernstig toegeven dat ze er al een aardig tempo in heeft zitten.  We spreken af dat wij saampjes de 5 km in Eindhoven gaan lopen.

Zal dus hard moeten gaan trainen op tempo anders hou ik het niet bij….oeps.Maandag tja op tempo lopen zal idd weer wat meer op hoger tempo langere stukken moeten gaan doen wil toch wel graag in Amsterdam een leuke tijd neer gaan zetten.

Planning is de km op 6.15 lopen en starten met 10 km en dit elke week een beetje uitbreiden.

Dus horloge ingesteld kleding aan en gaan. Oja das waar best lastig om je tempo alleen wat hoger te houden en niet in je eigen sukkelige comfortzone te lopen maar iets harder te moeten.

Het rondje iets verkeerd geschat en je huis heel erg ver voorbij moeten lopen is het net niet, dus 9 km die gingen zoals ik wilde.

Volgende week ander rondje en dan gewoon een stukje meer…….
Geen opmerkingen:

Een reactie posten