maandag 23 juli 2012

De week van 17 toten met 22 juli 2012


Dinsdag vandaag hebben we wel training maar niet van Aad, trainert Aad is de vierdaagse lopen in Nijmegen.

Aad heeft Tjeerd instructies gegeven, wat te doen. En ja hoor een duurloopje met de eerste twee kilometers op tempo.

Het ging niet helemaal van harte die twee snelle want das toch wel een eind maar goed in een goede 11.13 mag ik niet echt klagen.Woensdag vandaag een hele nieuwe ervaring we gaan wadlopen!!!

Maar eerst rijden we langs Pieterburen even zeehondjes kijken, ze zijn zo leuk.

Het was behoorlijk druk doordat een schoolklas twee zeehondjes vrij mochten gaan laten…echt was best beetje jaloers want dat is wel heel erg gaaf. Wel leuk om te zien hoe ze nog even nagekeken en gewogen worden voor ze de kist in gaan voor vervoer naar de vrijheid.

Daarna lekker even wat gegeten en toen op naar het wadlopen.

Omkleden schoenen goed vastmaken en hup daar gaan we. Helaas werkte het weer niet echt mee, zag je eigenlijk weinig maar wel een zeehond in de vrije natuur gezien.

Het was wel een hele aparte ervaring en zeker voor herhaling vatbaar jammer dat het zover rijden is.

Donderdag weer training van Tjeerd een lekker kort programma op de baan en dat ging echt lekker had wel wat meer last van me benen verwacht na gisteren maar dat viel heel erg mee gelukkig.Vrijdag, vorige week is Martin voor het eerst gaan lopen als buddy bij Running Blind en vandaag ging hij weer dus ik zou meegaan om te kijken hoe dat ging.

Echt wat een apart stel mensen en wat een galgen humor onder elkaar, samen een taxi delen is een blind date ………

Maar goed ze hadden vandaag baan training en er zouden er twee gaan wandelen, heeft er eentje geen buddy …. Dus ja wat doe je dan stukje wandelen lekker op je hakjes….Het stukje werd een dik uur op een behoorlijk tempo maar wat heb ik gelachen onderweg.

Ik liep met Joan die wel nog zicht heeft maar te weinig om alleen te lopen maar gelukkig wel de weg weet in het Kralingse bos anders had het echt niet goed gekomen…..

Laatste week van de vakantie gaan we weer mee want dit is echt leuk en gezellig om te doen.Zaterdag vandaag gaan we weer op tempo van 6.15 een rondje doen en het gaat lekker en na tien km krijg ik er zelfs nog drie keer een 100 meter sprint uit.

Het geeft de burger moed.Zondag tja ook vandaag weer lopen maar nu heuveltraining die Mont Ventoux komt steeds dichterbij enne we zoeken nog sponsors, kijk gerust op de site www.MoveforMS.nl en als je wil storten heel graag doe wel even onze namen vermelden…….

Maar goed dus weer naar het Bergsche Bos de skiheling op, nu aan de ene kant op en de andere kant af en tjee de andere kant is een stuk lastiger oplopen dus een goede oefening.

Na vijf keer boven geweest te zijn loop ik even buiten langs weer terug even een rust moment en dan is het stoppen we of…..ik besluit om hem toch nog een keer heen en weer te doen.

Goed gevoel 7 keer de top gehaald, verder van de dag lekker niks meer doen dus.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten