dinsdag 31 juli 2012

de week tot 30 juni 2012


Zo en toen was het eindelijk zomer, heerlijk weer te warm om te lopen gelijk maar goed voor het strand.

Dinsdagavond hadden we gelukkig een redelijk soepele training en was het nog net vol te houden, hoewel tempo maken in het avondzonnetje toch niet echt makkelijk is.Woensdag vandaag even geen strand maar beetje fietsen en doen en dan `s avonds Bootcamp!!! Dat is leuk en dat is lachen, gewoon met eigenlijk niks een hoop leuke oefeningen doen, veel springen, veel buikspieren en opdrukken. Echt gelachen maar het echte lachen was pas de volgende ochtend…..juist vette spierpijn!!!!

Dat was dus behoorlijk afzien en een beetje fietsen gaf ook geen verlichting wat een drama zeg maar toch is Bootcamp leuk.

De training `s avonds ging dan ook niet helemaal lukken mijn beentjes waren te verzuurd.

Vrijdag ook nog maar even rust gehouden want het voelde nog niet geheel top. Had haast een krukje nodig als ik op wilde staan op het strand zag er dus heel charmant uit.Zaterdag toch maar weer even op tempo proberen spieren zijn redelijk hersteld en 11 km moet kunnen maar het is heel erg benauwd buiten en het gaat dus niet, hebben er 10 km van gemaakt. Volgende week proberen we het gewoon weer.Zondag was de dag van de meeting met de Runningplussers.

Vorig jaar hebben we het voor het eerst gedaan na een loopje bij Rene een heerlijke bbq.

Dit jaar had Remco een loopje in gedachten in zijn achtertuin en daarna lekker pasta eten met zijn alle.

Rond 1 uur hebben we met zijn alle verzameld bij Remco en Rebecca en na een lekker bakje koffie en omkleden enz zijn we vertrokken voor een rondje.

Vlakbij Remco ligt een bos/park met een leuke route van nog net geen 5 km die met bordjes is aangegeven dus dan kan ieder ook lekker op eigen tempo zijn ding doen.

In een lekker looppasje er naar toe, Rebecca mee op de fiets voor alle drinkflessen enz en hup daar gingen we.

Een echte runningfamilie

Heerlijk een heel parcours onverhard wat heerlijk lopen is dat toch (niet iedereen was het daar mee eens hoor) af en toe lekker wat blubber maar erg goed te doen.

Het eerste rondje redelijk het gas erop gezet en het tweede rondje samen met Martin gelopen in een lekker maar toch stevig tempo was wel fijn even samen lopen.

Na twee rondjes zijn we weer rustig terug gejogd. En kregen we allemaal een heerlijke dorstlesser en een medaille net als bij een wedstrijdje echt super leuk gedaan.

Daarna was het even douchen met de tuinslang in de achtertuin (wel warm water gelukkig) en toen heerlijk wat drinken en happen van de zalige pasta met een ijsje toe.

Na nog een bak koffie en wijntje was het mooi geweest en gingen we weer naar huis. Maar echt wat een leuke en gezellige dag hebben we gehad echt toppie.Zoals het er nu naar uitziet zijn jullie volgend jaar allemaal bij ons welkom. Hoe en wat en waar komt deze week nog ergens op het forum te staan.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten