vrijdag 8 juni 2012

De week van 3 juni tot 9 juni 2012


Zo we hebben weer een toffe week om op terug te kijken.

Het begon zondag met de Brabantse Wal Marathon een loop die deels onverhard is en dus afhankelijk van het weer heel mul kan zijn als het droog is of heel erg modderig bij regen.

Nu was het heel de week erg mooi weer geweest, maar op zaterdag brak het los en het regenen begon en stopte ook niet meer.

Moet zeggen hou wel van over een plasje springen dus dat moet gaan lukken.

Zondagochtend dus vroeg weg want Martin had zijn loop omgezet van een halve naar de tien km en die moest ook eerder starten, ook Karin opgehaald die haar debuut ging maken op de halve.

Onderweg nog aardig wat regen gehad maar hoe dichterbij Hoogerheide waar de loop was hoe droger het werd.

Al snel kwam ook Marieke en Seb, Marcel en Ginnie, Sheilla, Irena, Arie, Martijn, Annette en Bart al met al een heel koppel dus geweldig leuk, even Martin, Marieke en Ginnie uitgezwaaid voor de 10 km en toen snel omkleden en doen Martin weer op wachten bij de finish en zelf het startvak in. Helaas konden we Marieke en Ginnie niet binnenhalen want toen moesten we zelf beginnen met lopen.

Alleen al de start was een flinke modderpoel echt heerlijk, even een stukje bospad toen helaas wat asfalt en karrenspoor en hup daarna heerlijk het bos in.

Op een km of twee kwam er een aardige man bij me lopen die begon met kwebbelen en geloof het of niet zelf ik kwam er niet tussen. Echt super lopen is dat niet en bij 9 km op een pittige zandheuvel kon ik hem gelukkig afschudden ……onee ik deed even stoppen en hij ging gelukkig verder.

Maar wat een gaaf parcours er zatten wel stukken bij dat als je in wilde halen dit echt niet ging maar verder top.

Daarna even lekker douchen want ook dat was goed geregeld en toen de frietkot in voor een heerlijke friet stoofvlees.

Geloof me volgend jaar ben ik er weer bij.Dinsdag was het weer gewoon trainen bij Energie en dat was pittig want de kilometers van zondag waren nog goed voelbaar.

Maar een pittig programma maar wel lekker gelopen en daar gaat het om.

De rest van de week stond er iedere dag twee uur sport op school op het schema en is het lopen er even bij in geschoten.

Het sporten op school is rondjes lopen in de zaal, beetje trekken en duwen aan elkaar, veel buikspieren enz heel erg intensief maar wel leuk.

Moet wel eerlijk zeggen dat ik redelijk beurs aanvoel nu maar met een goed gevoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten