maandag 7 mei 2012

De week van 1 tot 6 mei 2012


Dinsdag zo na vier dagen leuke dingen doen en niks doen even de turbo door het huis heen, hard nodig zeg.

`s Avonds gewoon weer lekker trainen 15 keer een minuut versnellen met 1 min rust.
Kon haast alle versnellingen onder de 5.00 per km houden dus das lekker.

Woensdag tja toch maar weer even op de fiets klimmen en kijken of er een kortere weg is naar school, het is niet korter maar makkelijker fietsen ook wel iets saaier maar goed leuk alternatief toch.
Beetje door de buurt gereden naar de action geweest voor een lading batterijen voor de Roparun en weer terug.
Op de terug weg de fast ferry gepakt als je het een beetje uit kan kienen is het goed te doen, wel duur want een overtocht is €1.69.

Donderdag yeah ik heb mail ik ga gewoon in Rotterdam naar school best blij om want had het echt niet tof gevonden in Den Haag althans al het reizen niet.
Ook zit het lesrooster voor de eerste twee weken erbij en ik moet zeggen dat liegt er niet om, ga nu echt genieten van me laatste vrije dagen.

Ik wil nog zoveel doen, kom nu in tijdnood o wat erg……..

Zaterdag wel lekker wezen trainen bij Ed, Martin ging niet mee want morgen moet hij trainen voor de Roparun en dan hoef ik alleen te fietsen.
Trainingen bij Ed zijn altijd best vermoeiend ondanks dat je weinig km maak, heel veel loopscholing en techniek.
Wel heel erg lekker voor de afwisseling, wat oefeningen op de trap goed voor de bilspieren!!! En dan moeten we morgen nog fietsen.

Zondag een Roparun training, we fietsen naar Barendrecht waar we starten en gaan dan de Hoekse Waard in met een omweg tot we in Numansdorp aankomen.
Hier pakken we de route van de Roparun op het gaat redelijk maar het kaart lezen valt toch wel een beetje tegen hoor, twee keer fout gegaan.
Al met al wel een fijne training en weer dik 75 km op de fiets weg en geheel af gepoeierd.
Begreep nu ook waarom er nog geen echt wij gevoel is, ook dit jaar weer enkele nieuwe in het team en dit was vorig jaar ook al dus niemand leert elkaar echt kennen.

Hopelijk kunnen we de groep nu een beetje bij elkaar houden, want het was echt een leuke dag.

1 opmerking:

  1. Nou Monique, wat ben jij een bezige bij zeg, druk programma, maar als je er plezier in heb is het altijd goed, en school ???? wat ga je doen voor school. en succes hoor voor de Roprarun altijd een goed doel

    BeantwoordenVerwijderen