dinsdag 10 april 2012

Dinsdag 10 april 2012

De weken volgen elkaar heel snel op en steeds als ik denk nu een rustig weekje, dan gebeurd er weer van alles.

Deze week is Martin weer even aan het werk via een uitzendburo, wel weer een beetje raar hoor.

En tja de collecte bussen moeten gehaald worden in Schiedam, bus,metro,fiets….Het is goed weer dus lekker op de fiets een goede 22 km heen en natuurlijk ook weer 22 terug.

Op zich allemaal goed te doen maar het terug brengen ga ik wel met de auto doen want twee dagen voor de marathon weer zo stuk fietsen is niet echt handig.

`s Middags krijg ik een mailtje van de echo over de schrijfwedstrijd, ik heb gewonnen, iedereen nogmaals erg bedankt voor het stemmen op mijn verhaal, zonder jullie was het niet gelukt.

Ook de reactie`s zijn erg leuk want heel veel mensen willen het boekje ook hebben, stoer hoor je eigen boek verkopen.

Ook nog even begonnen met collecteren maar overdag is niet echt de optie, dus vanavond samen verder en dat gaat echt super goed.Dinsdag gaan we gewoon lekker trainen we gaan naar buiten en doen 10 keer 3 min versnellen, mag niet voluit maar dat is best erg lastig.

Woensdag merken we dat Sjonnie niet lekker plast dus hup naar de dierenarts, prikje, pillen en de hele rotzooi.Donderdag nog een keertje baantraining kort werk en het gaat lekker, ben best goed moe aan het einde maar wel tevreden. Kon ook lekker mee komen in het treintje en zelfs de laatste voorop gelopen best weer eens lekker.Vrijdag weer lekker samen vrij want het was wennen om samen thuis te zijn maar alleen thuis zijn is weer net zo hard wennen, lekker uitslapen beetje aan rommelen en uiteraard collecteren de bussen wegen al behoorlijk zwaar. Nog even terug met Sjonnie want gaat nog niet helemaal lekker, volgens de dierenarts moet het nu gaan verbeteren en moet ook Sjonnie op speciaal voer. `s Avonds begint Sjonnie te niezen en te doen we kijken het even aan.Zaterdag even lekker spelen in de Gorzen, gewoon nergens aan denken maar lekker lopen zalig om weer eens te doen.

Ook Bartje gaat nu een beetje niezen raar maar we wachten af.Zondag moet er toch nog even een keertje serieus getraind worden, we gaan weg samen maar ieder op zijn tempo Martin komt dus af en toe terug om mij op te halen.

Van de week zag ik dat Ginnie gewoon twee keer in het midden van een loopje had versneld best een leuk idee….

Mijn planning is dan ook eentje rond de 6.45 eentje net onder de 6.30 en dan eentje hard, wauw das best nog pittig na twee keer even drie minuten rust dan nog een keertje en dan lekker uitlopen naar huis. Pittig maar erg leuk om te doen.

Maandag tweede paasdag zijn we als vrijwilliger bij de av ingedeeld om het verkeer te gaan regelen, jammer van het slechte weer maar wel weer gezellig.

`s Avonds is Bartje echt goed verkouden zit er best wel mee maar kan ook niet voor alles naar de dierenarts blijven rennen, hopelijk komt tie de nacht een beetje goed door.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten