vrijdag 23 september 2011

Vrijdag 23 september 2011

Pft wat vroeg 3.15 snel even douchen een bakje koffie, laatste dingen in de tas en hup de auto in.

In het donker rijden we naar Barendrecht waar we de auto netjes parkeren en het station inlopen, tuurlijk zijn we iets te ruim op tijd en is alles nog heel erg stil maar goed kaartje kopen en wachten ondertussen krantje lezen.


Aangekomen op Rotterdam Centraal kunnen we toch nog gelijk overstappen op een trein naar schiphol. Dus dan kunnen we op Schiphol nog koffie drinken voor we de trein naar Berlijn in moeten dat zou wel erg lekker zijn.

Ja hoor keurig op tijd op schiphol dus lekker even aan de koffie terwijl we net gaan zitten komt ook de rest van de groep beetje bij beetje aan, iedereen wat slaperig en gespannen.


Nog heel wat handen te schudden en te doen maar groep ziet er gezellig uit, word vast een top weekend.


Met zijn alle naar het perron wachten op de trein naar Berlijn. Lekker hoor hier hebben ze gewoon gereserveerde plaatsen dus zitten we allemaal redelijk dicht bij elkaar wel zo gezellig.

Het is wel een hele ruk hoor in de trein je weet haast niet meer hoe je moet gaan zitten op het laatst, gelukkig is het een eind lopen voor koffie dus dat breekt het weer een beetje.

Als we dan aangekomen zijn moeten we even wachten op de bus die ons naar de beurs/expo brengt waar we onze startnummers gaan halen.

Jeetje wat een beurs zeg dat is echt zo groot zo gaaf wat een spullen, maar goed eerst even de startnummers halen en de chips even laten checken. Als je je nummer gaat halen moet je eerst onder de Branderburger Tor door best wel heel grappig gedaan.


Mijn chip was niet gedaan, maar gelukkig konden ze die nog wel doen, best fijn als je dat ding niet van je schoen hoeft te halen na 42 kilometers.

De beurs was op een oud vliegveld en was ook gelijk voor de skaters die op zaterdag de marathon hebben.

Echt zo gaaf we zagen ook de speciale shirts voor de marathon maar die waren dus helaas al uit verkocht had van tevoren besteld moeten worden…..bah balen.

Dan maar een ander shirt kopen in de addias wel leuk maar toch niet hetzelfde blauw met groen/geel ipv groen/geel met blauw maar goed shirt is shirt.


Martin toch nog een keertje vragen bij de stand kunnen we het niet bestellen of wat dan ook, de man ging helemaal uitleggen hoe en wat hield even een shirt voor hoe het zou passen en gaf toen zomaar aan ons allebei een shirt wat een schatje he.Ondertussen hadden we erg trek in een lekkere braadworst maar alles te krijgen maar geen braadworst.

Na ruim een uur moesten we helaas terug wel jammer hoor had nog wel even willen kijken…en kopen tuurlijk.Zo lekker met de bus naar het hotel, even uitpakken en dan even lekker eten en gaan doen.

We zijn lekker samen de stad ingegaan want heel de dag met zo groep dan is even samen ook wel weer heel erg gezellig en knusjes.

Wat te drinken gehaald voor op de hotelkamer en klaar.

Een heerlijk biefstukje met patatjes op (pasta konden we echt even niet meer zien) en een lekkere bak koffie.

Op tijd terug naar het hotel want het was een lange en vermoeiende dag en we hadden best wel wat slaap.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten