donderdag 22 september 2011

Donderdag 22 september 2011


We gaan bijna naar Berlijn moeten maar even niet aan werk enz denken, wel even alles snel weer geregeld voor me uitkering en dan koffer inpakken.

Jeetje wat moet je eigenlijk aan een hoop dingen denken, je gaat tenslotte wel een marathon lopen en alles moet kloppen de juiste bh, onderbroek wel shirtje wel niet trui mee jasje wel of niet….

Ojee niet vergeten gelletjes, drinken me i-podje en natuurlijk loopschoenen wat te knabbelen voor in het hotel want je gaat vroeg naar bed om uit te rusten.

Goed leesboek en niet vergeten een wekkertje je zou je maar verslapen zou echt gek worden.

Nog even geld van spaarrekening naar gewone rekening, trein tijden checken ook voor de terug reis wel handig.Dan nog even een klein rondje lopen even lekker de Gorzen in gewoon lekker even buiten spelen niks forceren maar gewoon even de ergste spanning eraf. Het is ook heerlijk in het zonnetje dus genieten we dubbel op.

Ook voor zondag geven ze goed weer op, misschien wel een beetje te warm 23 graden. Maar goed alles beter als regen, dat hadden ze vorig jaar namelijk de hele marathon lang.De spanning stijgt steeds verder ga zo nog even me nagels laten doen er werd al gezegd lak ze rood-wit-blauw..met een oranje streep maar dat gaat me net te ver.

Ach we zien het wel.

Nagels hebben een klein vlaggetje, tja je ben toch Nederlander.Na het eten komt Joan die weer zo vriendelijk is om op de katten te komen passen ze weet niet waar ze aan begin met de kittens erbij, maar wij zijn er blij mee.

We moeten eigenlijk vroeg naar bed want om kwart over drie loopt de wekker alweer af, maar de spanning stijgt en de slaap verdwijnt.

Toch maar even een paar uurtjes slaap pakken en dan, dan is het alweer…..
Geen opmerkingen:

Een reactie posten