dinsdag 15 maart 2011

Dinsdag 15 maart 2011

Zo vanavond lekker wezen lopen althans het weer was lekker. Heel de dag op de zaak rustig gehad mensen gaan niet bellen als het stil is.... kan wat worden als het echt warm word. Maar goed had al een beetje zoiets van ga iets eerder naar huis( mocht al om 10.30 maar ja heb nog geen snipperuren dus..)

Om vier uur kreeg ik een berichtje van Martin ik ben straks in de buurt moet ik je ophalen... kijk dat is beter als met de bus. Kwartiertje eerder weg drie kwartier eerder thuis heerlijk. Even netjes de strijk gedaan en een nieuwe route voor de avond gemaakt, het word weer licht dus je kan weer meer kanten op. Zo een rondje van 11 kilometer ziet er goed uit. Hup kleren aan heerlijk 3/4 broek en een t-shirt meer is niet nodig en op pad.

Oeps als het warmer word veranderd er een hoop de luchtvochtigheid is anders toch nog een beetje lopen haasten, Martin en Reimon die druk lopen te doen... Alexander is jarig dus er niet bij. Krijg me ademhaling niet lekker dus in een laag tempo dan maar, het was lekker maar tijd viel een beetje tegen 1.13 op 11 kilometer is niet super maar wel gedaan. Kijken of het donderdag iets sneller kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten