dinsdag 11 januari 2011

Gaan we behalve Rotterdam ook gelijk dit jaar voor Berlijn?

Beste Monique,

Hartelijk dank voor je interesse in run2forty2 en leuk dat je plannen hebt voor de marathon in 2011 en wel die van Berlijn.

Wij zijn een hoogwaardige marathon trainings- en reis organisatie. Onze filosofie is dat run2forty2 je onder professionele begeleiding voorbereid op je marathon en dat je vervolgens ook met run2forty2 op reis gaat naar de marathon van jouw keuze. Run2forty2 begeleidt dus haar deelnemers letterlijk van A tot Z, van je eerste training tot aan de startstreep van de marathon. Je eigen trainer reist met je mee !!

Op dit moment zijn wij actief in de regio's Haarlem en Breda en nog niet in de regio Ridderkerk. Mensen die met ons meetrainen krijgen een compleet pakket van gezamenlijke duurlopen, clinics etc. Wij doen dit met een  team van professionals en met resultaat. De trainingsfilosofie bewijst zich al vanaf de start in 2006.  Vandaar ook de steeds groeiende belangstelling voor ons concept vanuit het hele land. Wij reizen echter altijd met kleine groepen, maximaal 45 personen, omdat wij de persoonlijke aandacht in de voorbereiding en begeleiding op jouw marathon erg belangrijk vinden. Bij ons ben je geen (start)nummer, maar noemen we je gewoon Monique.

Omdat wij ook steeds meer aanvragen krijgen vanuit delen van het land waar wij nog niet actief zijn met onze trainingen, bieden wij wel de mogelijkheid om toch via de run2forty2 filosofie te trainen, maar dan in een meer uitgeklede versie.

Na een telefonisch intake gesprek gaan we aan de slag met jouw persoonlijk schema, die je steeds per drie weken krijgt toegestuurd. Ook is er elke drie weken op een vast tijdstip telefonisch contact met mij om te bespreken hoe je  trainingen de weken daarvoor zijn gegaan en hoe we dan de nieuwe drie weken gaan invullen. Alleen op die manier krijg je echt een persoonlijk schema. Gedurende het traject zullen we ook af en toe een trainingswedstrijdje inplannen etc. Je trainingen beginnen vanaf 4 april tot aan de marathon van je keuze. De kosten voor deze persoonlijke begeleiding bedragen 
7,50 euro per week.

Omdat je te ver weg woont van Haarlem of Breda is het voor jou ondoenlijk om met de gezamenlijke duurlopen mee te doen, die we gemiddeld 1 x per 2 weken organiseren of met de wedstrijden in de regio Haarlem en Breda die we regelmatig gezamenlijk bezoeken en waar run2forty2 de inschrijvingen voor regelt etc. De deelnemers in Breda en Haarlem hebben een uitgebreider pakket, maar betalen daar ook meer voor.

Ons arrangement voor Berlijn 2011 is nog niet gereed, dat zal pas eind januari zijn en zullen we als eerste presenteren op onze informatie-avonden van 26 en 31 januari in Haarlem en Breda. De animo voor die avonden is dermate groot dat we verwachten vrij snel daarna al vol te zitten.

We zullen je dan eventueel begin februari ons arrangement van Berlijn 2011 toesturen.

Mocht je hier niet op willen wachten, dan is het zelfs mogelijk al een voorboeking te maken. Op die manier bent je in ieder geval verzekerd van een startnummer en een plaatsje bij onze reis. De kosten hiervoor bedragen 75 euro en worden uiteraard weer na boeking in de reissom verrekend.


Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht  dan vernemen we die graag.

Sam en Kazia Blom

Geen opmerkingen:

Een reactie posten