donderdag 27 januari 2011

Donderdag 27 januari 2011

Donderdag 27 januari 2011

Zo vandaag hadden we lekker een vrij dag vanmiddag bij Hellen geweest weer druk geweest met de ademhaling en alles wat erbij komt kijken. Moest haast nog rennen om weer op tijd thuis te zijn is altijd zo lekker knus en veilig bij Hellen. Reimon was er vanavond niet bij met lopen die moest het bodyrun groepje even overnemen, vind het stom dat hij zijn eigen training laat schieten heeft het ook best hard nodig. Gelukkig was nu Joan er een keertje bij ook erg gezellig.
En weer 9 kilometers in de beentjes er stond teveel wind voor 11 kilometers pft we waaiden haast weg.

Beste,

Enige tijd geleden heb je je aangemeld voor de informatie-avond van Run2Forty2 voor maandag 31 Januari in Breda.

Deze informatieavond zal plaats vinden bij Run2Day Breda, Nieuwstraat 33, 4811 WV Breda. De winkel ligt in het centrum van Breda naast parkeergarage De Barones. Indien je met de auto komt, raden we je aan om die daar te parkeren. De presentatie zal om 19.45 uur van start gaan. We raden je aan op tijd aanwezig te zijn, daar we iedereen voorafgaand aan de presentatie nog willen voorzien van koffie/thee.

Indien je alleen jezelf hebt opgegeven, maar het plan hebt om nog meer personen/hardloopmaatjes mee te nemen, willen we dat ook graag weten. Zij zijn uiteraard van harte welkom, maar we willen graag iedereen een zitplaats geven en dus voldoende stoelen beschikbaar hebben.

Tijdens deze avond gaan we je vertellen wat Run2Forty2 je gaat bieden in het trainingstraject richting de diverse najaarsmarathons.(Amsterdam, Eindhoven, Etten-Leur)

Ook stellen we het begeleidingsteam voor en worden de drie marathonreizen naar Berlijn, Chicago en New York gepresenteerd.

Het belooft weer een enerverende en bovenal gezellige avond te worden, waarna je hopelijk nog meer geënthousiasmeerd bent voor je deelname aan één van bovengenoemde marathons.

Tot de 31e !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten