dinsdag 25 januari 2011

Dinsdag 25 januari 2011

Dinsdag 25 januari 2011

Vandaag voor het eerst echt tot 17.00 moeten werken nu kijken of we op tijd thuis zijn, want half zeven is het looptijd….. Grgrgrgr de shuttlebus doet alles behalve wat dat ding moet doen, dat word een bus later en een stuk lopen naar de bus, ach zijn we alvast warm.
Pft tien over zes thuis hup naar boven omkleden tring oeps daar zijn Alexander en Reimon al opschieten dus. Ren om iets voor half zeven naar buiten en daar gaan we dan. Het is best lekker buiten wel frisjes maar je voel al een beetje voorjaar in de lucht zitten. Het is best lastig om goed en lekker te lopen na het haasten maar het valt niet tegen. Toch weer negen kilometers in de beentjes.

Ook een mailtje kwam vandaag nog binnen over Berlijn, best spannend allemaal hoor.

Hoi Monique,

Het arrangement voor Berlijn sturen we je begin februari eventueel toe. De prijs voor het arrangement ligt rond de 650 pp voor 5 daagse reis, inclusief begeleiding, fietsexcursie reis etc. Het is een compleet begeleide reis met run2forty2 trainers erbij.

Indien je de afstand Ridderkerk-Breda geen probleem vind kun je meedoen met het trainingstraject. Wat dat allemaal inhoudt is te veel om even via de mail uit te leggen. Tijdens de informatieavond heb ik daar al 45 minuten voor nodig en dan moet ik nog mijn best doen :-)

Het concept is zo leuk dat wij ook merken dat mensen het niet erg vinden om daar een stukje voor te rijden. Het is vrijwel altijd op zondagochtend dus geen drukte op de weg..In Haarlem hebben we ook mensen uit Almere, Loosdrecht, Vinkeveen en zelfs De Meern die met ons meedoen. Dat zegt denk ik genoeg

Het trainingtraject kost 12,50 per week en gaat in april van start. Voor die 12,50 krijg je heel veel: persoonlijk intakegesprek e, gratis inschrijvingen voor wedstrijden, persoonlijke trainingschema's, een professioneel begeleidingseam, runningshirt, wedstrijdsinglet, etc.

Als je echt enthousiast wilt worden raad ik je aan om je via de website aan te melden voor de info-avond van aanstaande maandag in Breda

Sportieve groet
Sam Blom
Run2Forty2 Haarlem
haarlem@run2forty2.nl
www.run2forty2.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten