woensdag 2 mei 2018

Roze wolken, donder wolken, geen wolken.Soms maak je plannen en die gaan dan toch anders lopen als dat je hoop.

Na de ellende in Rotterdam op zoek gegaan naar een andere marathon, Liverpool zou kunnen maar dan moet ik Ginie in de steek laten die uiteraard al lang heeft geroepen geen probleem. Maar wil ik wel met twee hazen aan dat avontuur gaan beginnen dus goed zoeken op internet wat is er nog meer mogelijk?

De omloop van meetjesland in België is eigenlijk de enige optie die voor mij overblijft, een marathon door het boerenland dus geen beschutting maar ook geen bruggen, tunnels en andere grappen en grollen. Oké we vragen vrij en wachten het weer af, inschrijven kan tot een week ervoor.

Weersverwachting het word 18 graden en bewolkt niet echt koel maar moet te doen zijn dus inschrijven en ja hoor de weergoden denken ach meid we doen er toch een lekker zonnetje bij en maken het lekker warm, zodat nu op dinsdag de thermometer 23 graden en onbewolkt aangeeft, weer wat ik niet moet hebben dus wat nu?

Vanavond maar gewoon trainen niet te gek zodat als het weer omslaat we toch nog naar België kunnen, wat is dit lastig zeg.

Woensdagochtend nee het is echt een no go richting België, behalve het weer heeft Martin het ook knetterdruk, en kost een loopje daar toch echt wel een hele dag (eigenlijk moet je er al op zaterdag heen en een hotel pakken) dus dit doen we niet! Dan maar lekker lopen en nadenken ojee weer denken en doen wel Liverpool of toch maar niet? Het voordeel van Liverpool is dat ik pas de vrijdag ervoor hoef te beslissen dus ach weet je ik ga het wel zien.


Soms moet je dingen ook loslaten je kan niet altijd alles plannen en doen want er komen weleens onverwachte dingen op je pad en dan kan je kiezen of delen dan spring je er bovenop of je laat het aan je voorbij gaan.

Maar voor nu, nog twee weekjes en dan is het al zover, heb er zin in lekker een weekje weg.
En daarna dat zien we daarna wel weer, genoeg plannetjes en ideetjes maar daar hebben we het nog wel over.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten