zaterdag 1 september 2012

van 25 augustus tot 1 september 2012


De tijd vliegt voorbij heb het druk, loop mezelf een beetje voorbij maar gelukkig nog een paar dagen en dan gaan we even weg.

Maar eerst even kijken wat hebben we gedaan, zaterdag lekker een rustig duurloopje ging lekker was goed weer dus altijd prettig.

Zondag hard zitten blokken een week vol af toetsingen zit er aan te komen, en ik ben niet zo held met dat soort dingen maak me altijd te druk waardoor ik meer verknal als nodig is.

Maar goed eigenlijk wil ik het er ook niet meer over hebben. De ene helft ging goed de andere helft niet, baal goed mag met stage nu niet naar buiten in uniform.

Of ik moet de vakantie die gepland staat annuleren en alles en iedereen die meegaat en loopt in de steek laten een week keihard trainen en dan maar hopen dat het wel goed komt.

Of ik ga gewoon thuis lekker wat extra trainen ga lekker paar dagen weg met allemaal mensen die net als ik heel hard hebben getraind om de Mont Ventoux op te lopen en of fietsen.

Sommige vinden het raar en dom dat ik voor mijn tocht op de Mont Ventoux kies en niet voor me toekomst en me opleiding.

Wat slim is zal ik pas weten in de toekomst maar ik weet wel dat ik nu even voor de Mont Ventoux kies want thuis zitten en trainen als Martin wel daar zit kan ik ook niet opbrengen.

 

Al met al dus weer een week met een wat donkerder randje, ga er nu maar vanuit dat de weken met de zonnige randjes weer gaan komen.

En natuurlijk krijgen jullie volgende week een heel lang verhaal met alle belevenissen uit Frankrijk.

Op naar de Mont Ventoux enne voor diegene die nog willen sponsoren www.MoveforMS vind je alle informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten