maandag 17 oktober 2011

Maandag 17 oktober 2011

Zo we zijn weer een week verder een best druk weekje achter de rug.

Dinsdag zijn we gewoon wezen trainen bij de AV en dat ging best lekker rustig duurloopje met 6 keer 2 min versnellen. Enne de eerste 3 kon ik lekker met de grote groep mee daarna moest ik iets gas terug nemen maar ging lekker.

Donderdag had ik een pech dag, lekker op tijd een bordje spagettie eten en dan baantraining.
Maar met de laatste hap had ik al zoiets van bah die valt niet joffel, toch naar de AV kijken hoe het gaat.
Het inlopen ging al moeizaam en als prijs hadden we ook het grote rondje, voelde alles al omhoog komen...Toen de loopscholing maar dat was het ook niet helemaal dus hup spullen pakken en naar huis.
Volgende week eten we brood!!

Vrijdag tja normaal een beetje uitlopen maar ik wil meer ik wil spelen.
Heb er een combi training van gemaakt, 1600 meter rustig inlopen dan een cross van 5200 meter en dan weer rustig uitlopen.
Heb de cross weleens veel sneller gedaan, maar het was weer heerlijk om te doen. Wil het ook zeker regelmatig blijven doen goed voor de beentjes want zit best wat klim werk in.

Zaterdag hebben we lekker uitgelopen en heb met mezelf de afspraak gemaakt dat als ik de eerste 3 kilometer binnen de 25 min doe dat ik een stukje extra mag. Helaas ging dat vandaag niet lukken maar wel erg lekker gelopen en dat telt ook.

Zondag, we gaan Marathon kijken!!!
Heel vroeg uit ons bedje om vroeg in de trein naar Amsterdam te stappen, in Amsterdam even op Marcel en Ginnie gewacht hun trein kwam 10 min later aan en toen gezellig naar het stadion gelopen. De start hebben we buiten het stadion gezien want er nog inlopen waren we toch net iets te laat voor.
Wat gaat dat toch gelijk hard zeg zag ook nog heel spontaan een oud collega en twee dames van Run2Fourty2 voorbij komen.
Lekker even rond gehobbeld en toen het stadion in om de eerste weer te zien finishen, wel heel erg gaaf hoor zo het stadion inrennen om te finishen wie weet volgend jaar.
Toen kwam ook de rest aan die de halve moesten gaan lopen Sheila, Seb en Marieke ook Martijn die de 8 km had gelopen kwam nog dus een gezellige boel met die runningplussers.
De lopers gingen richting hun vak en wij gingen de straat weer op om ze aan te moedigen, vlak na de start hebben we ze nog even gespot en toen zijn wij snel naar het vondelpark gegaan om ze daar op te wachten.
Wat daar erg opviel was dat de snelle halve marathon lopers dus tussen de laatste marathon lopers terecht kwamen!!!!Je moet er niet aan denken dat je na dik 5 uur door snelle mannen en vrouwen ingehaald word als jij geheel kapot gaat, weet niet of ik dat stoer zou vinden....
Maar goed we kwamen tegen Joppe op blote voeten, Seb geheel fris en fruitig, geen sheila die ging te snel toen kwam Brigitte voorbij zoefen en toen werd het wachten op Marieke....
Wat heeft die ons in spanning laten zitten zeg, maar gelukkig ze kwam zag en overwon alles en heeft het ook netjes gedaan.
Iedereen nogmaals gefeliciteerd.

Daarna snel naar huis Marieke en Seb onder de douche gezet, pizza`s in de oven eten en toen konden Marieke en Seb nog door naar een concert tja ook dat nog.
We hebben een toffe dag gehad en best leuk een marathon van de andere kant.

Maandag, vandaag ben ik weer even wezen crossen en het ging gelukkig alweer soepeler als vrijdag maar moet er nog hard aan werken.
Gaat goed komen heb er helemaal zin in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten