donderdag 1 september 2011

Donderdag 1 september 2011
Ook vandaag weer braaf uit het werk naar de club, wist dat we het vrij rustig zouden houden en daar was ik wel blij om.

Moet eerlijk zeggen ben een beetje moe alles gaat zeer doen, knie doet niet lekker mee last van me hamstring dus de echte kleine pijntjes.

Het was 10 keer 300 met haas werk heel lastig uitleggen maar je kan je redelijk drukken op die manier en als toetje 600 meter voluit net niet binnen de 3.00 rond maar 3.03 ook niet slecht.

Heb ook Reimon gebeld en die vond het gelukkig niet erg dat we niet gingen naar Tilburg, wat een schatje he.Hallo Run2Forty2, ers,Aanstaande zondag staat weer een duurloop op het programma.De lopers voor Berlijn en Amsterdam starten zondag om 08.00 uur voor een duurloop van 34-35km. Voor de Berlijn de laatste, zij gaan daarna lekker afbouwen.De lopers voor NY en Chicago starten om 08.30 uur en lopen 30km. Let op !! De lopers voor Chicago die vorige week geen 34 km hebben gelopen mogen dat zondag alsnog doen.We starten om 08.00 uur met een rondje van 4,5 kilometer. Daarna lopen we een ronde van 19km en vervolgens een ronde van 11km.08.00 uur: start voor 34/35km of 24km

08.30 uur: start voor 30km of 19kmZorg ervoor dat je op tijd bent. Het tijdschema is zoals altijd weer strak!Volgende week lopen we in Middelie de halve marathon. De mensen voor Berlijn en NY lopen dan ook alleen de halve. De mensen voor Chicago en Amsterdam lopen vooraf nog een stukje duurloop. Nadere info hierover volgt nog.Een ding kan ik in ieder geval voor aanstaande zondag beloven. Het wordt beter weer dan afgelopen zondag :-)Zorg ervoor dat je voldoende voeding en gels bij je hebt. (Voor de liefhebbers:Vanaf morgenmiddag zijn de gel-snoepjes weer in de winkel)Tot zondag. Wordt weer genieten !!

De loper

Sam Blom
Geen opmerkingen:

Een reactie posten