woensdag 2 maart 2011

Woensdag 2 maart 2011

Heerlijk het zonnetje schijnt de vogeltjes fluiten, het is alleen nog wel erg frisjes.
Een hoop te doen vandaag dus kiezen of vroeg lopen of niet lopen, is dus vroeg geworden heerlijk even over acht uur stond ik buiten. Ondanks de kou ging het erg lekker maar dat kwam ook door het zonnetje en alle leuke dingen die we vandaag gaan doen, maar eerst lopen. Weer een stukje verder op lage hartslag nu tot het bruggetje op 140 en dan pas naar de 150, denk dat ik de volgende keer het eerste stuk op 135 ga proberen het moet zelfs nog veel lager kunnen maar stukje bij beetje. Dik tevreden met het resultaat thuis snel onder de douche andere sportkleren aan en even een uurtje bodypump en daarna verdiend de sauna in.
Na alle huishoudelijke taken met de bus en trein naar Breda lekker even samen een hapje eten en dan naar Run2day alles invullen voor het trainingsschema best spannend. In de winkel mooie nieuwe schoenen gezien en mooie nieuwe hartslagmeters, hoop geld maar toch….
Ben straks wel heel benieuwd hoe wij omgaan met het schema we hebben dat geen van beide ooit gedaan, dus een hele nieuwe ervaring maar wel leuk en leerzaam denk ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten