maandag 26 september 2011

Maandag 26 september 2011

We hebben heerlijk geslapen mede dankzij het heerlijke glas wijn bij het eten en de vermoeidheid van de gehele dag, en willen dan ook gewoon ons bedje uit springen.

Hahaha dat ging dus even niet oja das waar we hebben gisteren een takke eind gelopen en de spieren vinden dat iets minder, na even weer terug te zijn gekropen moesten we er toch uit we gaan tenslotte fietsen.

Dus hup hup kraak kraak het bedje uit douchen en ontbijten, het gaat allemaal wel maar het is wat gevoelig zeg maar.

Na het ontbijt gaan we met de hele groep in de bus naar de fiets uitleen. Hier krijgen we een fiets en worden we in twee groepen verdeeld, we op weg door de stad.


Het is echt heerlijk om even te fietsen en best goed voor de spieren alleen het iedere keer stoppen en weer aanzetten is iets minder.

We komen langs vele leuke dingen en de gids verteld op een leuke manier over de bijzonderheden, ben je in Berlijn zeker doen.


Tussendoor een lunch die we bij de pizzeria doen heerlijk zo pizza, jammie hoor daarna nog even verder fietsen en na een goede 4 uur zijn we weer terug.

We gaan met de metro snel even naar het hotel tas enzo ophalen want de rest van de dag zijn we vrij en morgenochtend ook, dus even shoppen….

We gaan lekker even de winkels langs en pakken hier en daar een terrasje mee, het weer is nog steeds geweldig dus dat is mooi mee genomen.

Tegen de avond willen we het Reichtag nog een keer verlicht zien, maar kunnen even niet de juiste metro vinden (plattegrond vergeten) dus na een fikse wandeling er toch gekomen.


Daarna heerlijk met de bus en metro terug en vlak bij het hotel bij een Turk heerlijk stukje vis gegeten echt zalig, het zaakje zag er niet uit maar zo zie maar weer, uiterlijk zegt niet alles.

En toen weer snel naar bedje, ja je slaapt veel daar in Berlijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten