zaterdag 9 april 2011

Zaterdag 9 april 2011

Het gaat er nu omspannen, het is helaas alleen erg mooi weer en dat valt een beetje tegen. Hier hebben we niet in getraind en dat kan best wel eens lastig worden, maar goed het is nog geen morgen.

Vandaag gaan we de startnummers halen, Dick en Franny zijn ze vanochtend al wezen halen en wij gaan in de middag.
Om 1 uur is iedereen bij ons en vertrekken we naar de stad, in de metro hebben we natuurlijk al de grootste lol en word er al een beetje boos gekeken, tja 6 van die gekken wat wil je.
Onderweg komen we natuurlijk ook heel veel bekende tegen en word de lol steeds groter en groter.

Hup nu eerst het WTC in anders loopt het echt uit de hand, hier vallen we eigenlijk wel een beetje stil want nu is het toch wel heel erg echt aan het worden.Nummers gehaald, poster gebiets, gelletjes extra gekocht we moeten er klaar voor zijn.

Nog even naar Run 2 day om een speciaal finisher shirt te bestellen, zijn er maar 250 van dus extra stoer. Hopen dat we hem morgen ook allemaal kunnen ophalen.Zo even een terrasje wat drinken en naar de kids run kijken, wat gaan die kids hard echt 16 tot 17 kilometer per uur geweldig gewoon.

Dan naar huis want we moeten goed uitrusten en nog flink wat pasta eten, bah kan geen pasta meer zien.

Ondanks de vele pasta smaakt het toch weer erg lekker een koude pasta salade, en ach met die rare kleine Joan erbij is het extra gezellig en druk.

Redelijk op tijd naar bed en morgen, morgen gaan we het doen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten