vrijdag 29 april 2011

Vrijdag 29 april 2011

We zijn weer terug van de Veluwe en Martin is naar de fysio geweest, en heeft groen licht gekregen om het weer rustig op te gaan pakken.
Morgenochtend proberen.

Ook nog een mail van Run2day oke we gaan nu ook leren inlopen voor een wedstrijd, ben heel erg benieuwd heb dat eigenlijk nog nooit gedaan, spannend.


Beste Run2Forty2’ers,

Aanstaande zondag staat een gedeelte van jullie aan de start van de 15km trimloop bij de Haagse Beemdenloop, het belooft een mooie dag te worden.
Jullie inschrijving is geregeld, dus als je jezelf meldt bij de inschrijving en laat weten dat je op de lijst van Run2Day Breda staat moet het goedkomen. Ik zal het ‘s ochtends nog wel even controleren zodat het goed moet gaan. De inschrijving is gelegen bij social cultureel centrum ‘t Kraaienest, vlakbij start/finish.

De start van de 15km is om 14.00 uur, dus jullie kunnen zondag lekker rustig opstarten. Ik stel voor om rond 12.45 uur af te spreken bij de Run2Day Tent. Zorg ervoor dat je van tevoren je startnummer al hebt afgehaald. Er kan dan vanaf 13.00 uur gezamenlijk ingelopen worden en daarna kan iedereen z’n eigen voorbereiding verder doen.

Het lijkt erop dat het zondag erg mooi weer gaat worden dus zorg voor voldoende drinken vooraf/tijdens/naderhand en neem ook wat te eten mee voor na de wedstrijd. Direct de energievoorraad aanvullen is belangrijk binnen een half uur na de wedstrijd. Banaantje/Peperkoek/boterham, helemaal prima.

De Haagse beemdenloop is absoluut geen doel op zich, dus beschouw het ook gewoon als een training. Gewoon lekker lopen dus.

Alle informatie voor zondag kun je vinden op: www.haagsebeemdenloop.nl

Mochten er nog vragen zijn hoor ik het graag en anders zie ik jullie zondag!

Sportieve groeten,
Joan Simon Artigas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten