zondag 20 maart 2011

Zondag 20 maart 2011

We gaan voor de laatste lange training loop vind het best eng, voel overal pijntjes en tja twee weken geleden ging het ook fout kan ik het wel, kom het wel goed?????Gelukkig het weer is super dus dat is mooi meegenomen, korte broek aan, t shirt en verder
lekker niks. Denk nergens aan dan, komt het echt wel goed. Joke is helaas nog steeds in de lappenmand en Marjolein gaat zelfs woensdag onder het mes voor de knie. Meiden voor jullie allebei mis jullie en hou je haaks.

We gaan van start muziekje mee nog steeds stiekum ( is een ongelukje gebeurd en nu moeten we zonder muziek lopen) De eerste 5 kilometer gaan best lekker het tempo is niet super stabiel maar wel te doen, het word wel een beetje saai dat het iedere keer hetzelfde begin is.

heerlijk even wat drinken

onderweg naar Marjolein

Zo even drinken en een gelletje bij de 8 kilometer en weet je het gaat best erg lekker.
Bij 14 kilometer geeft Marjolein ons heerlijk drinken en koek en weer een stuk moed. Hier komen we op een stuk wat niet echt breed is en ook heel scheef loopt lastig lopen zeker omdat er met mooi weer meer mensen buiten zijn.

Bij de 20 krijg ik het even voor me kiezen kijk hier moest ik er twee weken geleden van af en nu loop ik lekker door tralalalala.
Ben wel heel blij dat Reimon er weer is en ook al zeggen we niks het is fijn om iemand bekend naast je te hebben.
Bij 25 kilometer komt de voorloper erachter dat we iets achter lopen op schema en zet de vaart erin, beetje jammer want dat gaat niet werken en ik loop me haast kapot, rem stop bijna bij de 29 kilometer even wandelen op het gemak wat drinken, dribbelen en laat de groep maar gaan. Reimon en ikke zitten beidde even stuk en doen even lekker genieten van de zon.


Bij de 32 kilometer staat de groep midden op het pad er is er eentje gevallen, hulp is onderweg en de man ziet er niet uit met schaafwonden maar verder niks ergs. Wij sluiten weer bij het achtergebleven groepje aan en komen zo toch nog redelijk op tijd en met groep het sportpark weer op.
Echt wat een gaaf gevoel voor het eerst 35 kilometer lopen echt kick.
Alexander heeft ook heerlijk gelopen, Martin had het ook even zwaar bij 28 kilometer, Franny heeft heerlijk gelopen en mocht zelfs het tempo aangeven en Joan zat niet lekker in het velletje maar heeft het toch mooi maar wel gedaan.
Nog drie weken, we gaan het doen we gaan het beleven, heb er zo zin in.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten