zondag 6 februari 2011

Zondag 6 februari 2011

We gaan er weer voor 28 kilometers staan er uitgestippeld een pittige route. We beginnen uiteraard op Barendrecht, waar we via Rijsoord richting Oostendam gaan we hebben wel mazzel we hebben de wind redelijk mee pft.Bij Rijsoord komen we ook de eerste drankpost tegen.


Bij Rijsoord moeten we door een tunneltje en op de weg naar beneden ligt een heel gemeen klein stukje ongelijk en verdikkeme Franny heeft pech en gaat onderuit….. Echt een bikkel ze staat op en loopt met bebloede handpalmen en kapotte knieĆ«n weer verder en toen moesten we er toch nog wel een stuk of 20….Het was best een pittige toch maar wel leuk.

Na Oostendam gingen we richting de Gorzen waar we de heuvel op moesten en dat op 14 kilometer grrr gelukkig gelijk daarna drinken. Hier stond Dick ook even te kijken of we het allemaal wel goed deden.

Daarna langs de haven over de Ringdijk naar Bolnes door het parkje heen en dan richting Beverwaard en gelukkig daar was het laatste stuk richting Barendrecht we kwamen langs de rijksweg en dan kan je gelijk rechts richting v.d. Valk en Barendrecht maar helaas we gingen nog even een lusje maken.

Ik moet hier eerlijk bekennen dat ik even in tweestrijd heb gestaan gelijk rechtsaf of gewoon door, ben wel blij dat ik door ben gegaan. Ik heb de laatste twee kilometer moeten dribbelen en lopen goede wind tegen en gewoon moe, maar tevreden en voldaan het helemaal afgemaakt.
Reimon heeft helaas niet mee kunnen lopen doordat hij in de middag ging fietsen voor sophia, ook een flinke training drie uur op een fiets zitten en Marjolein zit met een blessuere, hopelijk knapt ze snel weer op.

Nou dat was ons rondje TOP-2000 maar dan anders over twee weken gaan we voor de 30 en hopelijk zijn we dan allemaal weer fris en fruitig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten