zondag 27 februari 2011

Zondag 27 februari 2011

We moesten ons haast voorstellen bij Top-2000 het was alweer twee weken geleden dat we geweest waren en vandaag stond de Oude Maas op het programma, speciaal voor ons een weekje verzet. Hiervoor onze dank namens alle marathonlopers nogmaals.
Vanuit de Rowdies reden we in een grote sliert naar de trimbaan aan de Oude Maas, hier hebben we heel kort even warm gelopen want het was zo slecht weer, de regen kwam met bakken uit de hemel zetten.


Lekker hoor in de regen....

Na het warm draaien gingen we allemaal van start om zoveel mogelijk rondjes van een kleine 2500 meter te doen. Het viel behoorlijk tegen voor sommige want het was meer spelen in de plassen Martin en Joan als echt serieus rennen. Franny deed echt goed haar best en heeft als een van de weinige 5 rondjes gelopen en sommige van de marathonlopers deden er maar 3 is niet veel …….Helaas konden Joke en Marjolein nog steeds niet mee doen door de blessure`s hopen toch allemaal dat het snel weer goed komt.

Jut en Jul

Franny gaat gewoon lekker door.


Ben het echt zat.


Tja wat dit moet voorstellen??????Daarna snel terug naar Ridderkerk waar we genoten hebben van een heerlijke pannenkoek, het was weer geweldig lekker.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten