zondag 20 februari 2011

Zondag 20 februari 2011

Vandaag gaan we voor het echte werk 30 kilometers het klinkt zover weg en zo niet te doen en het is zo koud….

De groep van de heren.

Joan en Franny.

Ikke en Reimon.Joke durf nog niet met de voet doet nog 1 weekje rustig en hoop dan weer mee te kunnen, Marjolein is helaas ook uitgeschakeld oorzaak moet ik nog even over mailen maar helaas de dagen gaan zo snel….Alexander gaat wel mee maar met een steunkous heeft last van een spier in de enkel gewricht, mag gelukkig wel lopen van de dokter. Franny is weer helemaal herstel van de valpartij en Reimon is weer uitgerust terug van vakantie en wij zijn er ook. Joan komt gelukkig ook nog net op tijd aanscheuren en is er dus ook.


Het is een hele mooie route alweer ja, we gaan vanuit Barendrecht langs de rijksweg richting H.I.Ambacht en zo door naar Zwijndrecht daar gaan we richting het water om zo langs de Oude Maas terug te keren naar Barendrecht. Ook deze keer weer redelijk geluk met de wind soms even opzij maar vaak ook lekker in de rug en dat is na een kilometer of wat best lekker.


Bij de Heinoordtunnel aangekomen ga je het thuishonk al een beetje ruiken maar dan toch moet je er nog een goede 7 kilometers, door Barendrecht en dan vlak voor het thuishonk even naar links een klein ommetje en recht voor het thuishonk een hele gemene een rondje om het sportpark, dacht dat ik een beetje doodging. Maar goed we hebben het weer geflikt met zijn alle en we verheugen ons eigenlijk alweer op de volgende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten